30 Yıl sonra aynı ekiple, aynı sahnede


Halk Müziği sanatçısı Gürhan Ötün 30 yıl önce sanat hayatına ilk adım attığı Mersin Ticaret Meslek Lisesi konferans salonunda, aynı saz ekibiyle bir konser verdi. Halk Müziği sanatçısı Gürhan Ötün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 30 yıl önce sanat hayatına ilk adım attığı sahne olan Mersin Ticaret Meslek Lisesi konferans salonunda aynı saz ekibiyle bir konser verdi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2024 Pazar 12:59

Haber Merkezi

 Konserde usta sanatçıya bağlama sanatçısı Zekeriya Yıldız ve Neyzen Huzeyfe Çubukçu eşlik ederken, Ötün’ün birçok albümünün aranjmanını yapmış olan Selçuk İspir de destek verdi. Duygulu ve coşkulu bir atmosferde geçen konsere Ticaret Lisesi öğrencileri türkülere eşlik edip, halay çekerek sanatçıya destek vermeyi ihmal etmedi. Aslen Bitlis/Ahlat’lı olan sanatçı Gürhan Ötün, ailesiyle 1987 yılında Mersin'e yerleşip, eğitimini Mersin'de tamamladı. Müziğe olan ilgisi ilkokul çağlarında başlayan sanatçı, müzik eğitimini tamamlayıp, birçok esere imzasını attı. Bitlis Türküleri, Mersin Türküleri, Bayram Ne Zamandır,  AhlatDestanı, Dosta Gider, Ana Yüreği adlı albümleri ile geniş kitlelerin beğenisini toplayanı, birçok festival ve sosyal sorumluluk projelerinde konser veren Ötün, 30 yıl aradan sonra mezun olduğu okulun öğrencileriyle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu ifade etti. Okul Müdürü Serkan Taş, yaptığı konuşmada Ötün’e teşekkür etti. Müdür Taş, "Yıllar önce buradan mezun olup, okulunu unutmadığı için, okuluna olan sadakati için, yüreği için, dostlukları için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Yeni çıkacak olan albümünün çok yakında dijital müzik platformlarında yayında olacağını belirten sanatçı, gençlere yönelik mezun olduğu okulda ses yarışması düzenleyip dereceye girene albüm yapıp klip çekeceği sürpriz projelerin çalışmalarını başlattığını da ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA