00:29   BÜYÜKŞEHIR EMEKLI EVLERINDE YENI YıL COŞKUSU YAŞANDı   00:26   BAŞKAN TUNCER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞU YıL DÖNÜMÜ MESAJı   00:24   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   00:23   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   00:22   TOROSLAR EDAŞ’TAN HATAY’DA ZORLU KıŞ KOŞULLARıNA KARŞı KESINTISIZ MÜCADELE   00:19   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   00:17   BAŞKAN ÖZYIĞIT, MERSIN’IN KURTULUŞUNUN 104. YıLıNı KUTLADı   00:16   BÜYÜKŞEHIR SAĞLıK HIZMETLERI ILE AILELERIN YÜKÜNÜ HAFIFLETTI   00:13   BÜYÜKŞEHIR YENI YıLDA KAYNAR IKRAMıYLA MERSINLILERIN IÇINI ıSıTTı   00:10   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI GECE-GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE EDIYOR  
 
   
 
 

Minikler teknolojiyle buluştu


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler Bilişim Haftası dolayısıyla Çocuk Gelişim Merkezleri’nde eğitim alan miniklerle buluştu. Etkinlikte; minik öğrencilerin bilimsel merakının uyandırılması ve hayal gücüyle desteklenmesi adına bazı çalışmalar yapıldı. Minikler yapılan etkinlik sayesinde hem eğlendi hem öğrendi hem de teknolojinin farklı bir yönüyle tanışmış oldu.

 

Tarih : 6 Mayıs 2024 Pazartesi 12:34

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler Bilişim Haftası dolayısıyla Çocuk Gelişim Merkezleri’nde eğitim alan miniklerle buluştu. Adile Teyze, Halkkent, Münir Özkul, Begonvil, 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezleri’nden çocukların; ‘Mesafeler Bilime Engel Değil Projesi’ kapsamında bir araya geldiği etkinlikte hamurdan devreler kuruldu. ‘Sanatın Gücü Robotun Devrelerinde’ mottosuyla yapılan etkinlikte; minik öğrencilerin bilimsel merakının uyandırılması ve hayal gücüyle desteklenmesi adına basit devre elemanları bir araya getirilerek dairesel hareketleri oluşturan ressam robot ile çizgilerin eğlenceli dünyasına eşlik edildi. Yapılan yumuşak devreler; elektrik ve elektrik devrelerinin temellerini öğrenmek ve keşfetmek için yol gösterici oldu. Minikler yapılan etkinlik sayesinde hem eğlendi hem öğrendi hem de teknolojinin farklı bir yönüyle tanışmış oldu. Toplam 200 çocukla yapılan etkinlikte 36-48, 48-60 ve 60-72 ay gruplarındaki çocuklar kendi tasarladıkları ürünlerle keyifli vakit geçirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA