00:59   BAŞKAN SEÇER, ÇİMSA ÇBK MERSIN TAKıMı ILE BIR ARAYA GELDI   00:56   ÖĞRETMENLER MAHALLESI’NDE TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   00:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN DEV HIZMET   00:51   GENÇLIK VE SPOR BAKANı OSMAN AŞKıN BAK, AKKUYU NGS SAHASıNı ZIYARET ETTI   00:48   TARSUS TSO’DA VERGI INCELEMELERINE YÖNELIK KRITIK BAŞLıKLAR MASAYA YATıRıLDı   00:45   “MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı”   00:43   KıRSALDA TARıMSAL ÜRETIMI GÜÇLENDIRECEK YENI DESTEKLER AÇıKLANDı   00:35   MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN DIJITAL HAMLE   00:33   TARSUS TSO KOMITE BAŞKANLARı ISTIŞARE TOPLANTıSıNDA BULUŞTU   00:32   TOROSLAR’DA HEDEF, SORUNSUZ YOLLAR, GÜÇLÜ ÜSTYAPı  
 
   
 
 

İstanbul’da yangın faciası: 27 ölü


İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde 16 katlı bir binanın en alt katındaki işletmede çıkan yangında, 27 kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yangına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

 

Tarih : 2 Nisan 2024 Salı 16:41

İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. 27 kişi hayatını kaybetti. Olay Beşiktaş Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu. Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. Yangının büyümesiyle kulüpte ve bina dumanla doldu. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 27 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

27 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği'nin Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 27 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. İstanbul Valiliği'nin, Beşiktaş’ta gece kulübünde çıkan yangına ilişkin yeni açıklamasında, "Saat 12.47’de Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokakta bulunan 16 katlı binanın -1 ve -2’nci katında faaliyet gösteren Masquerade isimli eğlence merkezinde ilk belirlemelere göre tadilat kaynaklı yangın çıkmıştır. Alınan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmiştir. Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 25 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri devam etmektedir. Olayın yaşandığı binada ekiplerin çalışmaları devam etmektedir” denildi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA