16:45   TOROSLAR EDAŞ MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSıNı GÜÇLENDIRMEYE DEVAM EDIYOR    16:41   BOZYAZı’DA ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   16:40   MERSIN VE ANKARA KENT KONSEYLERI IŞ BIRLIĞINI RESMILEŞTIRDI   16:39   BAŞKAN SEÇER: "MERSIN’I VE ÜLKEMIZI KALKıNDıRALıM ISTIYORUZ"   16:38   MERSIN’DEKI TRAFIK PARK, ARA TATILDE ÇOCUKLARLA DOLUP TAŞTı   16:37   BAŞKAN BOLTAÇ: "5 YıL BOYUNCA ASFALT DURMAYACAK"   16:36   MERSIN’DE BIR KIŞI YER ALTı SU KAYNAKLARıNı BULABILIYOR, BULDUĞUNDA ELEKTRIK ÇARPMıŞA DÖNÜYOR   21:08   BINA DıŞıNA KURULAN YÜK ASANSÖRÜ DÜŞTÜ: 80 YAŞıNDAKI KADıN HAYATıNı KAYBETTI   21:06   MERSIN’DE TıRDA ÇıKAN YANGıN KORKUTTU   21:04   7 YAŞıNDAKI EPILEPSI HASTASı 112 HELIKOPTER AMBULANSLA MERSIN’ SEVK EDILDI  
 
   
 
 

Semt pazarlarında etiket ve tartı kontrolü


Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin denetimlerinin yanı sıra çevre ve görüntü kirliliğine neden olacak uygulamalara da geçit vermiyor. İlçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için işyerlerine yönelik denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, semt pazarlarında da etiket, tartı ve tezgâh önlüğü kontrolü yaptı.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43

Haber Merkezi

Ekipler, reklam tabelası, tezgâh, masa ve sandalye gibi malzemelerin yol ve kaldırımlarda bulunmasına izin verilmeyeceğini belirtirken, engelliler için oluşturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasıta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi. Denetimlerde; kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek yayaların kullanım alanını daraltan, ilan, reklam ve tabela yönetmeliğine aykırı davranan işletme sahiplerine de uyarılarda bulunuldu.

BAŞKAN YILMAZ; “MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek, yol ve kaldırım işgali yapan esnafa müsaade etmeyeceklerini söyledi. Başkan Yılmaz; “Kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü görüntü oluşturuyor bir yandan da vatandaşlarımızın kaldırımları kullanmalarını zorlaştırıyor. Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale geçit vermeyeceğiz. Bu noktada ekiplerimiz, ilçemiz genelinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA