19:48   MEZITLI’DE SANATıN KALBI ATıYOR, TIYATROYA VE EĞITIME GÜÇLÜ DESTEK   19:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EV SAHIPLIĞINDE ‘KıYı KENTLERI ÇALıŞTAYı’ DÜZENLENDI   19:44   MEZITLI’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, GÜÇLENIYOR   19:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD HASTASı KORAY’A ERGOTERAPI DESTEĞI…   19:40   25 YıLDıR SAHNELERIN TOZUNU YUTAN ŞEHIR TIYATROSU’NU BINLERCE SEYIRCI YALNıZ BıRAKMADı   18:28   TARSUS’TA ÇILEK HASADı ŞENLIĞI   18:26   “14 KÖYÜN ORTASıNA ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıYORSUNUZ!”   18:24   MERSIN’DE LOJISTIKTE NITELIKLI İSTIHDAMA GÜÇLÜ ADıM   18:21   BAŞKAN YıLDıZ, “KADıN SPORCULARıMıZLA GURUR DUYUYORUZ”   18:16   KAYAN: “KÜRESEL GERILIM MERSIN IÇIN YENI BIR SÜRECIN KAPıSıNı ARALıYOR”  
 
   
 
 

Futbol turnuvasında tribünleri kadınlar doldurdu


Mersin’de 17.’si düzenlenen Erdemli Kaymakamlık Kupası futbol turnuvasında tribünün büyük bölümünü dolduran köylü kadınlar, eşleri, çocukları ve torunları için tezahürat yaptı. Tribünde yer bulamayan bazı kadınlar ise maçı stat çevresindeki tepelerden izledi.

 

Tarih : 31 Temmuz 2022 Pazar 12:47

Bu yıl Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan adına düzenlenen Erdemli Kaymakamlık Kupası futbol turnuvasının açılışına kadın seyirciler damga vurdu. Köylü kadınlar eşleri, oğulları ve torunlarını izlemek için tribünleri doldurup, tezahürat yaptı. İlçeye bağlı Kayacı Mahallesi'ndeki futbol sahasında Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve spor kulüpleri temsilcilerinin başlama vuruşuyla 118 maça sahne olacak turnuvanın açılışı yapıldı. 6 grupta 36 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı için Kayacı ve Limonlu mahalle takımları karşılaştı. Sporcular sahada ter dökerken, aileleri de maçları tezahüratlar eşliğinde izledi. Köylü kadınlardan Zeynep İpçi, "3-4 tane yeğenim var. Sağlıkla oynasınlar, başarılar dilerim. İnşallah maç bizim olur. İyi olsun, centilmence olsun, dövüş, kavga istemiyoruz, güzellikle oynasınlar" dedi. Takımlarını desteklemek için geldiklerini belirten Ümmü Serin ise, "İki oğlum oynuyor, iki yeğenim oynuyor. Onları desteklemek için geldik. Kavgasız, dövüşsüz hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah bizim çocuklarımız şampiyon olur" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA