19:12   TOROSLAR’DA BÖLGENİN EN KAPSAMLI YÖRÜK ETKİNLİĞİNE SAYILI GÜNLER KALDI   19:11   MERSİN’E MİCHELİN YILDIZLI MUTFAK GELİYOR   19:09   GENÇLER FİZİKİ YETERLİLİK SINAVLARININ PARKURLARINI MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE AŞIYOR   19:08   BÜYÜKŞEHİRLE ÇOĞALAN KOVANLAR, ARILARLA GÜÇLENEN ÜRETİM   19:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GÖRME ENGELLİLERİ VE AİLELERİNİ TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA AĞIRLADI   16:19   MSK YENİ SEZONA SALONDA VE KUMSALDA HAZIRLANIYOR   16:18   MERSİNLİLER METEOR YAĞMURU ALTINDA AYNI HEYECANI PAYLAŞTI   16:13   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN BALANDIZ’DAKİ ÜRETİCİ YOLUNA DESTEK   16:09   TOROSLAR’DA TEMİZLİK MESAİSİ HIZ KESMİYOR   16:01   YENIŞEHIR’DE PASTANELERE HIJYEN MARKAJı  
 
   
 
 

Akdeniz’de kurban kesim ve satış yerleri hazır!


Akdeniz Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini kolayca ve sorunsuz şekilde yerine getirebilmeleri amacıyla, ilçe sınırlarında farklı birçok noktada kurban satış ve mobil kesim yerleri hazırladı.

 

Tarih : 4 Temmuz 2022 Pazartesi 10:54

Bu yıl 9-12 Temmuz 2022 tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken, Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Müdürlüğü ile koordine içerisinde, ilçe sınırlarında farklı noktalarda kurban satış ve kesim yerlerini hazırlama çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlanan kesim noktalarında, vatandaşların kurban ibadetlerini dini hükümlere, sağlık ve hijyen şartlarına uygun şekilde kesebilmeleri sağlanacak. Fen işleri ekipleri, özellikle kurban kesimi için farklı mahallelerde, arazi düzenleme ve beton dökülmesi çalışmalarında sona yaklaştı.  Akdeniz’de mobil kurban kesim yerleri kurulacak mahalleler ise şöyle; “Barış, Üç Ocak, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Karacailyas, Yanpar, Gündoğdu, Huzurkent, Köselerli, Özgürlük, Müfide İlhan, Anadolu, Demirhisar, Dikilitaş-Civanyaylağı-Bekirde, Nusratiye, Aşağı Burhan, Turgut Reis, Iğdır, Camili, Bağcılar, Gazi, Kürkçü, Esenli, Hamidiye, İhsaniye ve Nacarlı.” Kurban Satış Yerleri ise; “Gündoğdu Mahallesi Kıbrıs İlköğretim Okulu yanı boş alan, Özgürlük Mahallesi Tırmıl Tepe yanı boş alan, Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi eski hal yeri” olarak belirlendi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA