19:48   MEZITLI’DE SANATıN KALBI ATıYOR, TIYATROYA VE EĞITIME GÜÇLÜ DESTEK   19:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EV SAHIPLIĞINDE ‘KıYı KENTLERI ÇALıŞTAYı’ DÜZENLENDI   19:44   MEZITLI’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, GÜÇLENIYOR   19:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD HASTASı KORAY’A ERGOTERAPI DESTEĞI…   19:40   25 YıLDıR SAHNELERIN TOZUNU YUTAN ŞEHIR TIYATROSU’NU BINLERCE SEYIRCI YALNıZ BıRAKMADı   18:28   TARSUS’TA ÇILEK HASADı ŞENLIĞI   18:26   “14 KÖYÜN ORTASıNA ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıYORSUNUZ!”   18:24   MERSIN’DE LOJISTIKTE NITELIKLI İSTIHDAMA GÜÇLÜ ADıM   18:21   BAŞKAN YıLDıZ, “KADıN SPORCULARıMıZLA GURUR DUYUYORUZ”   18:16   KAYAN: “KÜRESEL GERILIM MERSIN IÇIN YENI BIR SÜRECIN KAPıSıNı ARALıYOR”  
 
   
 
 

Seher’in katili için kırmızı bülten çıkartılıyor


Mersin’de geçtiğimiz yıl ekim ayında evinde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Seher Aslan Özkurt’un katil zanlısı olduğu iddia edilen 2 kişi, hakim karşısına çıktı. Mahkeme 2 şüphelinin de tutukluluk halinin devamına karar verirken, esas şüpheli olan Seyfetullah S. için kırmızı bülten çıkarılmasını kararlaştırdı.

 

Tarih : 8 Haziran 2022 Çarşamba 10:28

“MÜEBBET İSTİYORUM”

Mersin 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, şüpheliler Barış Ş. ile Cevdet D., Seher Özkurt'un ailesi ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada konuşan anne İpek Aslan, “İdam varsa idam, yoksa müebbet istiyorum” dedi. Baba Abdullah Aslan ise sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek, en ağır cezayı almalarını istedi. Cerensu Aslan ise Barış Ş.’nin olay anında telefonunu elinden aldığını, bu nedenle kimseye haber veremediğini vurgulayarak, "Haber verebilseydim annem ölmeyecekti” diye konuştu. Taraf avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti, 2 sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verirken, esas şüpheli olan Seyfetullah S. için kırmızı bülten çıkarılmasını kararlaştırıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

2 Ekim 2020 tarihinde sabah saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi Soydaş Sitesi'ne bir araçla gelen 3 kişiden silahlı olan bir kişi, Seher Aslan Özkurt'un (34) oturduğu sitenin 10. katına çıktı. Silahlı şahsı karşısında gören Özkurt, kaçmak için apartmanın yangın merdivenine yöneldi. Kaçan kadının peşinden giden saldırgan, silahını art arda 5 el ateşleyerek Seher Aslan Özkurt'u öldürdü. Şüpheli, daha sonra sitenin önünde bekleyen otomobile binerek kaçtı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiler ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden aracın plakasını belirleyen polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olaya karıştığı belirlenen otomobil bir süre sonra Adana'da durdurularak, içindeki Barış Ş. ve Cevdet D. gözaltına alındı. Olayla ilgili firari olan Seyfetullah S.'nin ise aranmasına devam ediliyor. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA