01:09   “YOKSULLUK NAFAKASı, KADıNLARıN EKONOMIK GÜVENCESI VE EŞITLIK HAKKıNıN BIR PARÇASıDıR”   01:06   BAŞKAN SEÇER, CHP MUT ILÇE ÖRGÜTÜNÜ ZIYARET ETTI   01:04   BAŞKAN SEÇER, ‘64. MUT KARACAOĞLAN KAYıSı KÜLTÜR VE SANAT FESTIVALI’NE KATıLDı   01:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MÜZIK KURSLARı VATANDAŞLARıN RUHUNA DOKUNUYOR   01:01   TARSUS’TA GERI DÖNÜŞÜM HAMLESI BÜYÜYOR   00:59   AKİB’IN YENI DÖNEM KOORDINATÖR BAŞKANı İMAM GAZALI HıRADAĞı   00:58   YENIŞEHIR’DE GERI DÖNÜŞÜM SEFERBERLIĞI   00:36   BAŞKAN SEÇER, NEVŞEHIR’IN MUSTAFAPAŞA BELDESINDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   00:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE DIJITAL GELECEK YATıRıMı   00:32   BAŞKAN SEÇER, YEREL DEMOKRASIYI GÜÇLENDIREN ‘MERSIN SIVIL KATıLıM ZIRVESI’NE KATıLDı  
 
   
 
 

Vali Su, kamu görevlileriyle bayramlaştı


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı dolayısıyla kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Tarih : 2 Mayıs 2022 Pazartesi 13:34

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşmada Vali Su’ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, milletvekilleri ile il ve ilçe protokolü eşlik etti. Önce kamu görevlileriyle bayramlaşan Su, ardından vatandaşlar ve basın mensuplarıyla bayramlaştı.

“HAFIZALARDA HOŞ BİR TAT BIRAKALIM”

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Su, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İnancımızda ve kültürümüzde çok özel bir yeri ve önemi olan sevgi ve saygı duygularının en güzel şekilde harmanlandığı, barış ve huzur atmosferinin herkesin gönlünde hakim kılındığı, yüce milletimizin en belirleyici vasıflarından olan yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin doruğa çıktığı bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin gönül zenginliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bayramlarımızı taşıdığı manaya uygun olarak yaşamaya, bu özel günün gelecek nesillerimizin hafızasında hoş bir tat bırakacak şekilde yaşatmaya her bir fert olarak büyük gayret göstermeliyiz" dedi.

“SEVİNÇLERİMİZİ PAYLAŞALIM”

Bayram süresince başta anne ve babalar olmak üzere aile büyüklerinin ellerini öpmeye ve hayır duaları almaya özen gösterilmesi gerektiğini dile getiren Su, "Küçüklerimizin mutluluğuna mutluluk katmalı, akraba, dost ve komşularla, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle, yetim ve öksüzlerle bu bayram sevincimizi paylaşmaya gayret etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinli hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın huzur ve bereketinin hayatımızın her anına yayılmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA