00:07   ÖĞRENCILER, 23 NISAN SEVINCINI BAŞKAN SEÇER ILE PAYLAŞTı   00:06   KOÇAK’TAN 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   00:05   MERSIN BAROSU KADıN VOLEYBOL TAKıMı BRONZ GRUPTA BIRINCILIK KUPASıNıN SAHIBI OLDU   00:03   ÇOCUKLAR DILEK AĞACı HEDIYELERIYLE BULUŞTU   00:02   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMı MESAJı   23:59   23 NISAN’DA MEZITLI’DE RENKLI GÖRÜNTÜLER   23:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE KENT BIR KEZ DAHA BEYAZPERDEYE TAŞıNıYOR   23:56   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN TARSUS’TA MÜZE KONSERI   16:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı AHMET SERKAN TUNCER’DEN 23 NISAN MESAJı   16:00   BAŞKAN YıLDıZ’DAN “23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMı” MESAJı  
 
   
 
 

Mersin’deki Ukraynalılar, Rusya’nın saldırısını protesto etti


Mersin’de yaşayan Ukraynalılar, Rusya’nın saldırılarını protesto etti. Türk ve Ukrayna bayrakları taşıyan grup, sloganlar atıp Ukrayna milli marşını söylediler. Türk vatandaşlarının da destek verdiği etkinliğe çocuklarıyla gelen bazı kadınlar, duygusal anlar yaşadı.

 

Tarih : 14 Mart 2022 Pazartesi 12:06

Mersin Ukraynalılar Kültür ve Eğitim Derneği’nin organizasyonunda, Adnan Menderes Bulvarı sahil kesiminde bir araya gelen Ukraynalılar, taşıdıkları pankartlarda Rusya’nın saldırılarına tepkilerini ifade ettiler. Türk ve Ukrayna bayrakları taşıyan grup, sloganlar atıp Ukrayna milli marşını söylediler. Türk vatandaşlarının da destek verdiği etkinliğe çocuklarıyla gelen bazı kadınlar, duygusal anlar yaşadı. Etkinlikte konuşan Mersin Ukraynalılar Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Galyna Veselukha, savaşa 'dur' demek için burada toplandıklarını belirterek, "Ülkemizde çok acı bir durum yaşanıyor. Şu an Ukrayna’da kocaman bir savaş gerçekleşiyor. Ukrayna’daki bütün şehirleri mahvediyorlar. Çocuklar, kadınlar ve askerlerimiz ölüyorlar. Türkiye’ye 30 binden fazla Ukraynalı geldi. Türkler bize çok yardım ediyorlar, çok teşekkür ederiz" dedi. (iHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA