17:26   EŞITLIĞIN HARITASı YENIŞEHIR’DE ÇIZILIYOR   17:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KURDUĞU DEV EKRAN ÖNÜNDE MERSINLILER TEK YÜREK OLDU   17:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇEVRE HAFTASı’NDA SAHILLER IÇIN ORTAK TEMIZLIK SEFERBERLIĞI   17:21   MERSIN SINEMA OFISI ILE KENT SINEMAYA AÇıLıYOR   17:18   TALAT DINÇER: "MERSINLI ÇIFTÇI KENDI TOPRAĞıNDA MAĞDUR EDILIYOR"   17:17   BAŞKAN SEÇER ILE MERAL SEÇER, EVIMIZ ATÖLYE PROJESININ ÜRETEN KADıNLARıYLA BULUŞTU   17:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCILERI VE AILELERINI LGS GÜNÜ DE YALNıZ BıRAKMADı   17:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, GÜZELOLUK-KUŞLUCA BAĞLANTı YOLUNU YENILEDI   17:11   ‘SIVIL TOPLUMUN SESI KOROSU’ ILE MERSINLILER MÜZIĞE DOYDU   17:09   GENÇLER, IŞ DÜNYASıNA BÜYÜKŞEHIR KARIYER MERKEZI ILE DAHA DONANıMLı HAZıRLANıYOR  
 
   
 
 

Silifke’de 02.02.2022’de saat 2’de 22 çift nikah kıydırdı


Mersin Silifke ilçesinde tarihi rakamların ikiyi gösterdiği 02.02.2022 yılı saat 2’de 22 çift nikah kıydırarak dünya evine girdi. Çiftler bir birlerine hastalıkta ve sağlıkta diyerek söz verip evet dediler.

 

Tarih : 2 Şubat 2022 Çarşamba 16:06

Silifke Belediyesi Nikah Memurluğuna başvuruda bulunan 22 çift, tüm rakamların ikiyi gösterdiği tarih olan 02.02.2022 tarihinde nikah kıydırmak istedi. Nikah Memurluğunca yapılan araştırmanın ardından çiftlerin nikahını Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok kıydı.

UNUTULMASI GÜÇ BİR TARİH OLDU

Yeni çiftlere bir ömür sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Nikah günlerini sadece iki rakamından oluşan tarihi bir günde kıydırmak isteyen çiftler Belediyemiz Nikah Memurluğuna başvuruda bulunmuşlar. Bizlerde onların bu isteklerini kırmayarak nikahlarını kıydık. Tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Umarım bu güzel tarih onlar için hep olumlu olur” dedi. Başkan Sadık Altunok, nikah kıydığı çiftlere çeşitli hediyeler ile Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun “Evlenmeden Önce” adlı kitabını hediye etti. 02.02.2022 saat 2’de nikahlarının olmasını istediklerini ifade eden Eda ve Hayri Özkan çifti, “Bu tarihi çok öncesinden ayarlamıştık. Rakamların gücüne inanıyoruz. Unutulması güç bir tarih oldu. Böyle bir tarihte nikahımızı kıydırdığımız için çok mutluyuz” diye konuştular. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA