01:51   AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ GıDA ÜRÜNLERI ELE GEÇIRILDI   01:49   ERDEMLI’DE ÜRETICIYE GÜÇLÜ DESTEK   01:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 2. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   01:46   BÜYÜKŞEHIR’DEN KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOĞUN ILAÇLAMA MESAISI   01:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ÇOCUK KAMPÜSLERI, ÇEVRE HAFTASı’NDA FARKıNDALıK OLUŞTURDU   01:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘HERKESIN KIMSESI’ OLMAYA DEVAM EDIYOR   01:40   MEZITLI BELEDIYESI VE AKDENIZ DOĞA VE SU SPORLARı KULÜBÜ’NDEN ANLAMLı IŞ BIRLIĞI   01:38   MEZITLI’DE GERI DÖNÜŞÜME BÜYÜK KATKı   01:40   LGS ÖNCESI ÇOCUKLARA PSIKOLOJIK DESTEK   01:39   BÜYÜKŞEHIR GÜLNAR’DA 5 MAHALLENIN GRUP YOLUNU GENIŞLETEREK ASFALTLADı  
 
   
 
 

AK Partili Yılmaz’dan Sedef Kabaş’a tepki


AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi Zeynep Gül Yılmaz, Gazeteci Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 15:05

Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret eden gazeteci Sedef Kabaş’ın sözlerine tepki gösterdi. Kabaş’ın CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun da bulunduğu canlı yayındaki hakaret içeren sözlerini değerlendiren Milletvekili Yılmaz, halkın oyları ile seçilmiş bir cumhurbaşkanına hakaretin aynı zamanda halka da hakaret olduğunu söyledi.

“YARGI ÖNÜNDE MAHKUM EDİLECEKSİNİZ”

Kabaş’ın açıklamalarının ardından haklı olarak RTÜK’ün inceleme başlattığını, Cumhuriyet Başsavcılığının da soruşturma açtığını anımsatan Yılmaz, cumhurbaşkanına televizyondan hakaret eden ‘sözde gazeteci’ diye nitelendirdiği Kabaş’ın bu hareketinin milletin gönlünde de yargı önünde de mahkum edileceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan çirkin, edepten yoksun sözleri kınadığını söyleyen Yılmaz, “Bu yalan ve algı uzmanı, demokrasi düşmanı hadsiz kadının sözleri, basın özgürlüğü değil hukuk tanımazlıktır. Muhalefet zırhı altında yapılan ahlaksız açıklamaları esefle kınıyor ve lanetliyorum. Bu kadarı çok fazla. Haddini bil Sedef Kabaş, kininizde boğulun. Cumhurbaşkanımız her daim milletin gönlündedir. Ancak siz bu aşağılık sözlerle hem milletimizin gönlünde hem de yargı önünde hesap verecek ve mahkum olacaksınız” dedi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA