22:04   TOROSLAR BELEDIYE MECLISI NISAN AYı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   22:01   “DÜNYA KUPASı BAŞARıSı, TÜRKIYE’NIN BIRLIKTE BAŞARMA IRADESINI GÖSTERDI”   21:59   BREZILYA’YA TÜRK ÇELIK KAPı ATAĞı   21:57   YENIŞEHIR DÖNÜŞTÜRÜYOR, DOĞA KAZANıYOR!   21:55   KıRATLı: “MERSIN’E YENI BIR GENÇLIK KAMPı KAZANDıRıYORUZ”   21:53   MERSIN IÇIN 2026 YıLı YEREL YATıRıM KONULARı MTB’DE TANıTıLDı   21:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL YAPıM EKIPLERI MEZITLI YENI MAHALLE’DE YOL YENILEME ÇALıŞMASı GERÇEKLEŞTIRDI   21:24   MERSIN LIMANı’NDA TEKEL VE KAPASITE KRIZI   21:21   BÜYÜKŞEHIR, KADıNLAR IÇIN ÜCRETSIZ DIYETISYEN HIZMETI VERIYOR   21:19   MESKİ’DEN HEYELAN SONRASı ZARAR GÖREN IÇME SUYU HATTıNA ANıNDA MÜDAHALE  
 
   
 
 

Genç atletler Mersin’de yarıştı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Turkcell Kulüplerarası İbrahim Halil Çömlekçi Kros Ligi Eleme Yarışmaları’na destek verdi.

 

Tarih : 15 Ocak 2022 Cumartesi 16:14

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kendi düzenlediği spor organizasyonları ile 7’den 70’e tüm Mersinlilerin spor ile kaynaşmasını sağlarken, diğer yandan da kentte düzenlenen spor organizasyonlarına desteğini sürdürüyor.

SPORCULARA SICAK ÇORBA İKRAMI

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Turkcell Kulüplerarası İbrahim Halil Çömlekçi Kros Ligi Eleme Yarışmaları’na destek verdi. Yarışmalarda sporcuların ve organizasyon katılımcılarının yararlanabilmesi amacı ile Mezarlıklar Dairesi tarafından organizasyon çadırı kurulurken, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da sıcak çorba servisi yapıldı. Ulaşım Dairesi’ne bağlı seyyar tuvalet de alanda hazır bulunduruldu.

YARIŞMALARA 325 SPORCU KATILDI

Mersin 68’liler Barış ve Kardeşlik Ormanı’nda yapılan ve kros sezonunda yılın ilk yarışı olan Turkcell Kulüplerarası İbrahim Halil Çömlekçi Kros Ligi Eleme Yarışmaları’na U18’de 24, U20’de 28, büyüklerde ise 20 takım olmak üzere 72 takımdan toplam 325 sporcu katıldı. Yarışmalarda U18 yarışında kadınlarda ENKA, erkeklerde Batman Petrolspor ilk sırayı aldı. U20’de hem erkeklerde hem de kadınlarda Fenerbahçe birinci olurken, büyüklerde ise kadınlar kategorisinde Bursa Büyükşehir Belediye Spor, erkeklerde ise Beykoz Belediyesi ilk sırada yer aldı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA