Mersin’de DEAŞ’a ’Pençe-2’ operasyonu: 17 gözaltı


Mersin’de 300 polisin katılımıyla silahlı terör örgütü DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

 

Tarih : 12 Ocak 2022 Çarşamba 11:39

 Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile örgütsel içerikli yayın ele geçirildi gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı mahallelerinde DEAŞ'a yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda 14'ü yabancı uyruklu 20 kişiyi belirleyen ekipler, bu sabah 300 polisin katılımıyla 'Pence-2' adı verilen şafak operasyonu düzenledi. Özel harekat polislerin de destek verdiği operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, örgütsel içerikli yayın ile 30 bin ABD doları ele geçirildi. Hakkında yakalama kararı bulunan şahısları arama çalışması sürerken, gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA