18:42   GENEL MÜDÜR ÇAY: “BASıN CAMIAMıZ IÇIN YAPıCı ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE ODAKLANDıK”   18:40   DOSTLUK KAZANDı, YENIŞEHIR COŞTU   18:39   YENIŞEHIR’DE BAYRAM ÖNCESI SıKı DENETIM   18:28   BAŞKAN SEÇER, ETIK HAFTASı ETKINLIĞINDE BÜYÜKŞEHIR PERSONELI ILE BULUŞTU   18:26   GENÇLERIN BAYRAMı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TURNUVASı ILE TAÇLANDı   18:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE MDOB ORTAKLıĞıNDA ÇOCUKLARA ÇEVRE BILINCI AŞıLANıYOR   18:22   YAŞ MEYVE SEBZE SEKTÖRÜ JAPONYA, ABD, MıSıR VE HINDISTAN PAZARLARıNA ODAKLANDı   18:21   19 MAYıS COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTı   18:19   AHKİB NISAN IHRACATıNDA 41 MILYON DOLARA ULAŞTı   18:18   BAŞKAN SEÇER, TÜRKIYE HARP MALULÜ GAZILER, ŞEHIT DUL VE YETIMLERI DERNEĞI MERSIN ŞUBESI HIZMET BINASı AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı  
 
   
 
 

Öğrenciler için “Çiti Kafe” Projesi hayata geçirildi


Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Mezitli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Mezitli Fatih Camii Mehmet-Nezihe Akyurt Diyanet Gençlik Merkezinde üniversite öğrencilerine yönelik hizmet verecek olan “Çiti Kafe” projesi hayata geçirildi.

 

Tarih : 4 Aralık 2021 Cumartesi 11:31

 “Çiti Kafe” projesi ile Ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerinden ilimize gelerek Mersin Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere maddi ve manevi destek olup hayatlarını kolaylaştırarak, vakitlerini ilim, bilim, sosyal, sanat ve spor alanlarına ayırmalarına olanak sağlanması hedefleniyor. Proje kapsamında Mehmet-Nezihe Akyurt Diyanet Gençlik Merkezinde hizmete alınan çamaşır yıkama ve kurutma makineleri ile öğrencilere çamaşırlarını yıkama, kurulama, ütüleme imkânları sağlanırken, aynı zaman da dinlenme, yeme-içme, spor alanları, ders çalışma ve internet olanakları ile öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunuluyor.

ÖĞRENCİLERİN YÜKÜ HAFİFLİYOR

Açılış programında konuşan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi: “Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak üniversite öğrencilerimize yönelik bir takım projeler yürütmekteyiz. Bu projeler içerisinde önemsediğimiz bir proje de “Çiti Kafe” projesidir. Projedeki amacımız üniversite öğrencilerimizin çamaşır yıkama ve ütü yapma sıkıntılarına bir nebze de olsa katkıda bulunmaktır.  Üniversitede okuyan kız ve erkek öğrencilerimiz elbiselerini buraya getirerek ücretsiz olarak yıkayacak ve bu süre zarfında gençlik merkezinde çayını, çorbasını içerken dinlenme, spor yapma, kitap okuma hizmetlerinden faydalanabilecektir. Üniversitede ailelerinden uzakta zor şartlarda okuyan öğrencilerimize yardımcı olabilmek bizleri mutlu edecektir. Emeği geçen ve burayı hazırlayan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. “Çiti Kafe” açılış programına İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’nin yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük, Mezitli İlçe Müftüsü Süleyman Şahin, Gençlik Koordinatörleri, din görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR



 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA