23:32   BAŞKAN YıLDıZ’ıN KıRSAL HAMLESI ÜRETICIYI SEVINDIRDI   23:30   ASKıDA EKMEKLE BÜYÜYEN DAYANıŞMA MEZITLI’DE   23:27   TARSUS BELEDIYESI KAPı KAPı GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR   23:25   MERSIN BAROSU’NDAN ÇIÇEK YERINE EĞITIME BAĞıŞ   23:20   AŞKıN ZAMANSıZ HIKÂYESI “ROMEO VE JULIET” SEVGILILER GÜNÜ’NDE SAHNEYE TAŞıNıYOR   23:17   VELILER: “SILIFKE’NIN BÖYLE BIR YERE IHTIYACı VARDı”   23:06   EVCI MAHALLESI’NDE BULUNAN METRUK BINANıN KONTROLLÜ YıKıMı GERÇEKLEŞTI   23:02   ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   22:58   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESI’NIN AÇıLıŞıNA KATıLDı   22:50   “OTOMOTIV PIYASASıNDAKI DURGUNLUK KıRıLMALıDıR”  
 
   
 
 

Müstehcen çocuk görüntüsü paylaşan 9 zanlı tutuklandı


Müstehcen çocuk görüntülerini paylaştıkları iddiasıyla 9 Kasım’da düzenlenen operasyonla yakalanan 16 şüpheliden 9’u tutuklandı. Operasyonda şüphelilerden ele geçirilen telefon, bilgisayar, CD, flash bellek gibi dijital materyaller emniyette sergilendi.

 

Tarih : 17 Kasım 2021 Çarşamba 11:28

Alınan bilgilere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, sohbet uygulamasında iki farklı grup kuran ve bu platformlardan müstehcen çocuk görüntülerini paylaşan 16 şüpheli, 9 Kasım’da İstanbul başta olmak üzere Bursa, Kocaeli, Tekirdağ, Edirne, Ordu, Mersin, Kahramanmaraş ve Erzurum’da düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

9 KİŞİ TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 16 şüphelinin polisteki sorgusu tamamlandı. Çok sayıda müstehcen çocuk görüntüsü bulunan telefon, bilgisayar, CD, flash bellek gibi dijital malzemelerin de ele geçirildiği baskınlarda yakalanan zanlılar, adliyelere sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 16 şüpheliden 9’unun tutuklandığı belirtilirken, 7 şüphelinin ise serbest bırakıldığı aktarıldı. Öte yandan çok sayıda müstehcen çocuk görüntüsü bulunan telefon, bilgisayar, CD, flash bellek gibi dijital malzemeler, Siber Suçlarla Mücadele Şubesinde sergilendi. Sergilenen dijital materyaller arasında zanlılardan el konulan 13 cep telefonu, 11 sim kart, 2 hafıza kartı, 2 hard disk, 10 flash bellek ve 10 dizüstü bilgisayar bulunuyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA