23:32   BAŞKAN YıLDıZ’ıN KıRSAL HAMLESI ÜRETICIYI SEVINDIRDI   23:30   ASKıDA EKMEKLE BÜYÜYEN DAYANıŞMA MEZITLI’DE   23:27   TARSUS BELEDIYESI KAPı KAPı GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR   23:25   MERSIN BAROSU’NDAN ÇIÇEK YERINE EĞITIME BAĞıŞ   23:20   AŞKıN ZAMANSıZ HIKÂYESI “ROMEO VE JULIET” SEVGILILER GÜNÜ’NDE SAHNEYE TAŞıNıYOR   23:17   VELILER: “SILIFKE’NIN BÖYLE BIR YERE IHTIYACı VARDı”   23:06   EVCI MAHALLESI’NDE BULUNAN METRUK BINANıN KONTROLLÜ YıKıMı GERÇEKLEŞTI   23:02   ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   22:58   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESI’NIN AÇıLıŞıNA KATıLDı   22:50   “OTOMOTIV PIYASASıNDAKI DURGUNLUK KıRıLMALıDıR”  
 
   
 
 

Mersin’de fırtına seraları vurdu


Mersin’in Silifke ilçesinde hızı saatte 60-90 kilometreyi bulan fırtına seraları vurdu.

 

Tarih : 12 Kasım 2021 Cuma 13:05

Silifke genelinde gece başlayan fırtına, sabahın ilk ışıklarında etkisini daha da arttırdı. Saatteki hızı 60-90 kilometreyi bulan fırtına, muz seralarına hasar verirken ürünleri de tahrip etti. Muz üreticileri aniden yaşanan olay üzerine adeta şoka girdi. İlçede etkili olan fırtına nedeniyle özellikle Atayurt, Arkum, Sökün mahallelerinde seralar zarar gördü. Seralardaki direkler yerinden söküldü, seraları örten naylonlar kullanılamaz hale geldi. Devrilen direkler, ekimi yeni yapılan sebze ve meyve fidelerine zarar verdi. Üreticiler ise gece başlayan şiddetli fırtınanın sürdüğünü, sabahın ilk ışıklarıyla seralarının zarar gördüğünü belirttiler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA