15:20   SEÇER: “19 MAYıS, CUMHURIYETIN TEMELLERININ ATıLDıĞı GÜNDÜR”   15:19   MESKİ, 8 MAHALLENIN DAHA ATıK SU SORUNUNA SON VERIYOR   15:17   “19 MAYıS RUHU, GENÇLERIMIZIN AZMIYLE YAŞAMAYA DEVAM EDIYOR”    15:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMPATI PARKURU ILE ENGELLER FARK EDILDI   15:14   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL’DAN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   15:11   BAŞKAN SEÇER, CUMHURIYET GAZETESI’NDEN İKLIM ÖNGEL’IN SORULARıNı YANıTLADı   15:08   ŞEHIT AILELERI VE MALUL GAZILER DERNEĞI BAŞKAN SEÇER’I ZIYARET ETTI   15:06   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN 19 MAYıS’A ÖZEL ANLAMLı KONSER   15:05   TOROSLAR’DA VATANDAŞLARA GENÇLIĞE HITABE DAĞıTıLDı   18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI  
 
   
 
 

TEDAŞ, Mersin’deki bakım ve yatırımlarına devam ediyor


Toroslar EDAŞ, Mersin’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2021 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

 

Tarih : 12 Kasım 2021 Cuma 12:32

Kurum bu kapsamda, Mersin’de hizmet verdiği 11 bin 195 trafo ve 31 bin 467 kilometre uzunluğunda hatta sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışması yaptı. Daha aydınlık bir Mersin için 13 ilçede 10 bin 83 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 80 pano ile 137 trafo ve 125 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte bin 205 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı. Toroslar EDAŞ ayrıca, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Mersin’de hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 463 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden ekipler, kentte 3 bin 874 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 257 elektrik panosu ve 103 trafo merkezi montajı da tamamlandı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Toroslar EDAŞ 2021 yılının ilk 9 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA