23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME   23:07   “KISS ME KATE”I SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   23:06   MERSIN BÜYÜKŞEHIR VE MERSINDEN KADıN KOOPERATIFI TEKSTIL ATıKLARıNı YENIDEN DÖNÜŞTÜRÜYOR   21:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, AFETLERE DIRENÇLI MERSIN IÇIN ÇALıŞTAY DÜZENLEDI   21:18   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU ILE SAHNE ıŞıKLARı MERSIN’DE YANDı   21:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ÇOCUK KAMPÜSLERINDE BAHAR COŞKUSU YAŞANDı   21:11   YENIŞEHIR’IN ARAÇ FILOSU GÜÇLENIYOR   21:05   YENIŞEHIR’DE SANAT VE FARKıNDALıK BIR ARADA   21:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ATıK YÖNETIMINDE ÖNCÜ OLMAYı SÜRDÜRÜYOR  
 
   
 
 

Eğitim gönüllüleri buluştu


“Sanat İyileştirir” projesi ile sanat eğitimi alan öğrencilere burs sağlayan tiyatro sanatçısı Başak Karatepe, yayınladığı ilk şiir kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlayan ve yüzlerce öğrencinin uzaktan eğitim sürecinde tablete ulaşmasını sağlayan şair, iş insanı Sait Dervişoğlu’nu “Sanat İyileştirir” programında ağırladı.

 

Tarih : 28 Ekim 2021 Perşembe 10:57

Tiyatro sanatçısı Başak Karatepe, “Sanat İyileştir” projesi kapsamında aynı adı taşıyan bir kitap çıkarmış ve gelirini sanat alanında eğitim alan gençlere ulaştırılmak üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlamıştı.  “Sanat İyileştirir” projesini televizyon ekranlarına taşıyan Başak Karatepe’nin son konuğu, yayınladığı ilk şiir kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlayan ve yüzlerce öğrencinin uzaktan eğitim sürecinde tablete ulaşmasını sağlayan şair, iş insanı Sait Dervişoğlu oldu.

KÜÇÜK YAŞLARDA SANATI SEVDİRMEK GEREKİYOR

Sait Dervişoğlu, “Sanat benim için yoğun iş hayatına verilen bir mola gibiydi. Ruhuma Mektupları adlı şiir kitabımı 3 ayda yazdım.Kitabın sonuna geliri kız çocuklarının eğitimine bağışlanacak yazdım. Bir öğretmen arkadaşım beni aradı ve geliri nasıl kullanacaksın diye sordu. Uzaktan eğitim sürecinde tablet ihtiyacı olan bir öğrencisinden söz etti. Kampanaya başladı. Türkiye’de 9 bin haber olduk. Ciddi bir farkındalık yarattık ve çok sayıda öğrencimizin tablet sahibi olmasını, uzaktan eğitim sürecine katılmasını sağladık” dedi.  Mersin’de kültür ve sanatla ilgili görüşlerini paylaşan Dervişoğlu, “Sanat eğitimi önemli. Eğitimde sanat önemli. Küçük yaşlarda sanatı sevdirmek gerekiyor. Geleceğimizi onlar kurtaracak” dedi.  Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan ve İçel TV ve Sun RTV ortak yayınında seyirciyle buluşan Sanat İyileştirir programında D&S Dans Akademisi kurucusu / Türkiye Dans Sporları Federasyonu Mersin İl Dans Temsilcisi Hüseyin Deniz Randa ve Yağmur Çağlar danslarıyla, Sofita Müzik Akademisi hocası Aslıhan Bayram piyano ve kemanıyla programa renk kattı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA