21:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, AFETLERE DIRENÇLI MERSIN IÇIN ÇALıŞTAY DÜZENLEDI   21:18   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU ILE SAHNE ıŞıKLARı MERSIN’DE YANDı   21:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ÇOCUK KAMPÜSLERINDE BAHAR COŞKUSU YAŞANDı   21:11   YENIŞEHIR’IN ARAÇ FILOSU GÜÇLENIYOR   21:05   YENIŞEHIR’DE SANAT VE FARKıNDALıK BIR ARADA   21:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ATıK YÖNETIMINDE ÖNCÜ OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR  
 
   
 
 

Memur yapma vaadiyle dolandırdılar


Aralarında Mersin’in de bulunduğu Ankara merkezli 4 ilde yapılan operasyonda vatandaşları memur yapma vaadiyle dolandırdığı tespit edilen 13 şüpheli yakalandı.

 

Tarih : 12 Ekim 2021 Salı 16:36

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyonda mağdurları kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirme bahanesiyle haksız menfaat temin ettiği belirlenen 14 şüpheliden 13’ü eş zamanlı operasyonla yakalandı.


1 KİŞİ ARANIYOR


Ankara, Mersin, Adana ve Kayseri’deki operasyonlara ilişkin Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızın Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülmekte olan 2021/56623 sayılı soruşturma kapsamında Nitelikli Dolandırıcılık/Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından yürütülen soruşturmada, şüphelilerin kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirme vaadiyle mağdur ve müştekilerden haksız menfaat temin ettikleri tespit edilmiştir. Bu doğrultuda 12.10.2021 günü 14 şahıs hakkında Ankara merkezli, Gölbaşı, Sincan, Mersin/Mezitli, Adana ve Kayseri illerinde arama, yakalama ve gözaltı kararları verilmiş olup; şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan eşzamanlı operasyon sonucunda 13 kişi yakalanmış, 1 şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalar Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan-Dol Büro Amirliği ekiplerince devam etmektedir” denildi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA