15:20   SEÇER: “19 MAYıS, CUMHURIYETIN TEMELLERININ ATıLDıĞı GÜNDÜR”   15:19   MESKİ, 8 MAHALLENIN DAHA ATıK SU SORUNUNA SON VERIYOR   15:17   “19 MAYıS RUHU, GENÇLERIMIZIN AZMIYLE YAŞAMAYA DEVAM EDIYOR”    15:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMPATI PARKURU ILE ENGELLER FARK EDILDI   15:14   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL’DAN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   15:11   BAŞKAN SEÇER, CUMHURIYET GAZETESI’NDEN İKLIM ÖNGEL’IN SORULARıNı YANıTLADı   15:08   ŞEHIT AILELERI VE MALUL GAZILER DERNEĞI BAŞKAN SEÇER’I ZIYARET ETTI   15:06   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN 19 MAYıS’A ÖZEL ANLAMLı KONSER   15:05   TOROSLAR’DA VATANDAŞLARA GENÇLIĞE HITABE DAĞıTıLDı   18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI  
 
   
 
 

Büyükşehir’den ödüllü roman ve fotoğraf yarışması


Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Mersin Roman Yarışması” ve “Pandemide Mersin” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. İki yarışmanın da son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 olarak belirlendi. Yarışma şartnameleri mersin.bel.tr adresinde ‘Duyurular’ kısmında yayımlandı. Roman yarışmasının birincisine 10 bin lira ödül verilirken, fotoğraf yarışmasında ise birinci olan 3 bin lira değerinde dijital fotoğraf makinesine sahip olacak.

 

Tarih : 10 Ekim 2021 Pazar 13:58

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mersine Değer Katanlar Kurulu (MEDEKA) tarafından düzenlenen roman ve fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 olan yarışmaların şartnameleri mersin.bel.tr/romanyarismasi ve mersin.bel.tr/fotografyarismasi sayfalarında yayımlandı.

 

10 BİN LİRA ÖDÜLLÜ MERSİN ROMAN YARIŞMASI


Edebiyatın insana kazandırdığı değerleri çoğaltmak, yazın dünyasına devinim katmak ve yeni yazarlar ile yapıtlar kazandırmak amacıyla düzenlenen Mersin Roman Yarışması’nın son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 saat 17.00 olarak belirlendi. Ali F. Bilir, Sadık Arslan ve Orhan Özdemir tarafından 15 Kasım-30 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak Ön Seçici Kurul değerlendirmesinin ardından yarışmaya başvuran eserler, Seçici Kurul değerlendirmesine sunulacak. İpek Ongun, Jale Sancak, Turan Ali Çağlar, Öner Yağcı ve Hidayet Karakuş’tan oluşan Seçici Kurul değerlendirmesinin ardından birinci olan esere 10 bin lira ödül verilecek. Yarışmada ayrıca 5 bin lira değerinde bir Seçici Kurul Özel Ödülü de verilecek. Gelen dosyalar arasında ödüle layık bir eserin bulunmaması durumunda ise yarışmaya katılan hiçbir esere ödül verilmeyecek.


“PANDEMİDE NELER ÇEKTİK?”


15 Kasım saat 24.00’e kadar başvuruları devam eden fotoğraf yarışmasının konusu “Pandemide Mersin” olarak belirlendi. “Pandemide Neler Çektik” sloganıyla yapılan yarışmaya başvurular, en fazla 4 fotoğrafla yapılabilecek. Jüri komitesinde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Hulki Muradi, Erol Özer, Hayrettin Kırdı, Tahsin Altınok, Sevtap İnal, Necdet Canaran, Turan Sezer, İspir Kırbeci gibi isimlerin yer aldığı yarışmanın sonuçları 29 Kasım 2021’de açıklanacak. Yarışmanın 1’incisine 3 bin lira değerinde dijital fotoğraf makinesi, 2’ncisine 2 bin lira değerinde dijital kompakt fotoğraf makinesi, 3’üncüsüne 1500 lira değerinde mini 11 siyah fotoğraf makinesi ve 10’lu film verilecek. 650 lira değerinde teknolojik market alışveriş çeki ödüllü Sevgi ve İyileşme Yılı Jüri Özel Ödülü’nün de bulunduğu yarışmada ayrıca 3 adet 450 lira değerinde teknolojik market alışveriş çekinden oluşan mansiyon ödülü sahibini bulacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA