18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

1 tonluk uyuşturucu iddiası meclis gündeminde


Organize suç örgütü liderliğinden hakkında arama kararı çıkarılan Sedat Peker’in miktarın 1 ton olduğunu söylediği Mersin Limanı’ndaki kokain operasyonuyla ilgili tartışmalar Meclis Gündemine taşındı. CHP’li Vekil “Aradan aylar geçmesine rağmen sevkiyatın alıcılarına ve gönderilen firmalara neden halen operasyon yapılmamaktadır? Bir siyasi güç bu operasyonların yapılmasına engel mi olmaktadır?” diye sordu.

 

Tarih : 6 Ekim 2021 Çarşamba 13:03

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde 5 Eylül 2021 tarihinde Mersin Limanı'na ulaşacak bir gemi ile muz yüklü konteyner içerisinde 39 parça halinde toplam 44 kilo 850 gram kokain maddesi ele geçirildiğini belirterek “Bu operasyon sonrasında Mersin’de şüpheliler D.K.H. (Irak uyruklu), V.D. ve İ.D. 7 Eylül 2021 tarihinde tutuklanmıştır. Ancak kamuoyunda kokain miktarının 1 ton olduğu, bunun yakalanmadığı ve asıl uyuşturucu baronlarına operasyon yapılmadığına yönelik iddialar tartışılmaya devam etmektedir” dedi.


KİMLER ENGEL OLUYOR?


 Antmen önergesinde şunları sordu; 5 Eylül’de yakalanan 44 kilo kokain göstermelik yem bir sevkiyat mıdır? Asıl olarak gönderilen miktar 1 ton kokain midir? Kolluk kuvvetleri böyle bir ihbar almış mıdır? Aldıysa neden operasyon yapılmamaktadır? Bugüne kadar yapılan operasyonlarda torbacı ve sokak satıcıları yakalanırken uyuşturucu piramidin tepesindekilere neden operasyon düzenlenmemektedir? Bu kişileri kim ya da kimler korumaktadır? Başta Mersin olmak üzere Türkiye’ye piyasada milyarlarca dolara satılacak tonlarca kokain sevkiyatı yapıldığı ortaya çıkmıştır? Aradan aylar geçmesine rağmen sevkiyatın alıcılarına ve gönderilen firmalara neden halen operasyon yapılmamaktadır? Buna kim ya da kimler engel olmaktadır? Bir siyasi güç bu operasyonların yapılmasına engel mi olmaktadır?

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA