23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:04   BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVLİT KANDİLİ’NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ İKRAMI   23:03   16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE MERSİN’DE BAŞLADI   23:02   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 16 CAMİDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI   22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!  
 
   
 
 

Kenti ortak akılla yönetiyoruz!


Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MESİAD’ın 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kokteyl ve plaket törenine katıldı. MESİAD’ın Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için çok önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Gülcan Kış, “MESİAD üyeleri dünden bugüne, bugünden yarına daha mutlu, daha kalkınmış ve refah düzeyi yüksek bir Mersin için çalışmaktadırlar. Bizler de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyasını çok önemsiyoruz” dedi.

 

Tarih : 30 Eylül 2021 Perşembe 10:57

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kokteyl ve plaket törenine katıldı. MESİAD’ın Mersin için önemine dikkat çeken Başkan Vekili Gülcan Kış,  “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyasını çok önemsiyoruz” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törene; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, ilçe belediye başkanları, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

“KENTİMİZİN KALKINMASI ADINA YAPILAN BÜTÜN ÇALIŞMALARIN DESTEKÇİSİYİZ”


Açılış konuşmasını MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin’in yaptığı törende; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adına herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MESİAD’ın Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Gülcan Kış, “MESİAD ve MESİAD’ın değerli üyeleri, güzel kentimiz Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için çok önemli çalışmalar yürütmektedirler. Liman, lojistik, tarım ve turizm olanaklarıyla, Türkiye’nin hatta dünyanın yatırım için en cazip kentlerinden biri olan Mersin’de MESİAD üyelerimiz, hayata geçirdiği projelerle, kentimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sunmaktalar, istihdam yaratmaktalar ve değer katmaktalar. Hepsinden önemlisi de MESİAD üyeleri dünden bugüne, bugünden yarına daha mutlu, daha kalkınmış ve refah düzeyi yüksek bir Mersin için çalışmaktadırlar. Bizler de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyasını çok önemsiyoruz” dedi.


“İŞ DÜNYAMIZ HIZLI BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM İÇİNDE OLMAK ZORUNDADIR”


Kendisi de iş dünyasından gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Mersin’in dinamikleri olan sivil toplum kuruluşlarıyla daima diyalog ve iş birliği halinde olduklarını vurgulayan Gülcan Kış, “Kentimizin kalkınması adına yapılan bütün çalışmaların ve projelerin destekçisi olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çünkü kentimizi ortak akıl ile yönetmek bizim en temel anlayışımızdır. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman, yaşadığımız bütün problemlerin üstesinden geleceğimizi de çok iyi biliyoruz. Mersinlilerin huzuru, kentimizin kalkınması adına yapılan çalışmaları daima aynı titizlikle de sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Gülcan Kış, iş dünyasının hızlı bir değişim ve dönüşüm içinde olma zorunluluğuna dikkat çekerek, “Pandemi süreci hepimize şunu gösterdi ki; yeni teknolojiler, yeni iş modelleri ve dijital dönüşüm istisnasız tüm sektörleri ve iş alanlarını derinden etkilemiştir. İş dünyamız, bugün hiç olmadığı kadar hızlı bir değişim ve dönüşüm içinde olmak zorundadır. Gelecekteki başarılar için de bu bir gereklilik değil, artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu hızlı değişime ve dönüşüme kayıtsız kalmamak için, aklın ve bilimin ışığında kentimiz ve ülkemiz için daima çalışmalı ve üretmeliyiz. Kentimizin dinamikleri olarak iş dünyamızın önünde hangi engeller var ise kaldırılması için de birlikte mücadele etmeliyiz” diye konuştu. Konuşmalarının ardından Başkan Vekili Gülcan Kış ve protokol üyeleri tarafından MESİAD’ın 30. yılı anısına, kurucular, geçmiş dönem başkanları ve MESİAD üyelerine plaketleri takdim edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA