18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Akdeniz’de gazilere vefa ziyareti


Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, beraberindeki heyetle birlikte ’19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla gazileri yalnız bırakmayarak evlerinde ziyaret etti.

 

Tarih : 20 Eylül 2021 Pazartesi 11:46

Heyet ilk olarak Mesudiye Mahallesi'nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Ahmet Uslu'yu ardından Nusratiye Mahallesi'ndeki evinde Kıbrıs Gazisi Şaban Çetinkaya'ya ve son olarak da Şevket Sümer Mahallesi'nde ikamet eden terör Gazisi Servet Bengi'ye konuk oldu. Gaziler ve yakınları hatırlanmış olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek heyete teşekkürlerini iletti. Kaymakam Pamuk ve Başkan Gültak gazilerin bazı taleplerini de dinleyerek yardımcı olacakları sözünü de verdiler. 19 Eylül tarihinin önemine işaret eden Başkan Gültak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Sakarya Meydan Muharebesi'nden zaferle ayrıldıktan sonra Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e 'mareşal' rütbesi ve 'gazi' unvanı verilmiştir. Bu sebeple de 19 Eylül her yıl Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler de bu toprakları canları kaybetme pahasına vatan yapan, her türlü zorluğa göğüs germiş gazilerimizi yalnız bırakmayarak ziyarette bulunduk" dedi.

 

"ONLARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"


Başkan Gültak; "Kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak, vatanımızı var gücümüzle daha güçlü bir geleceğe taşımak adına, devletimizin tüm birimleri ve milletimizin de destekleri ile çalışmalarımızı sürdürüyor, her daim onların yanında olacağımızın da bilinmesini istiyorum. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; hayatta olan bütün gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ise, "Gözlerinizi kırpmadan canınız pahasına aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için elinizden geleni yaptınız. Sizlere her şeyden önce vefa borcumuz var. Tarih boyunca vatan için büyük bir cesaret örneği göstererek bu şerefli mertebeye erişen tüm gazilerimizin onur kaynağımız olduğunun altını çiziyorum. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Hayatta olan bütün gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor; sağlık dolu mutlu bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı. Gazilere çiçek ve hediye takdimlerinin ardından, ebediyete intikal eden gazi ve şehitler için dua okundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA