18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Başkan Tollu’ya ödül


Mersin’de bir dergi tarafından düzenlenen ’iş ve ekonomi ödülleri’ töreninde, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iş dünyasına ve organizasyona verdiği destekten dolayı ödüle layık görülürken, ‘yılın markası ödülü’ne Erdemli’nin dünya markası Eğriçayır Balları layık görüldü.

 

Tarih : 17 Eylül 2021 Cuma 16:31

Ödülünü, Mersin Valisi Ali İhsan Su'dan olan Başkan Tollu, üreten, ürettiğine artı değer katan bir anlayışla proje ve çalışmaları yürüttüklerini belirterek, “Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine erişmesi adına, bizim de iş dünyamızın, iş insanlarımızın gayreti, çabası, özellikle uluslararası piyasalara müdahil olmaları çok önemli. Erdemli Belediyesi olarak bu ülkenin gelişmesi için, bu ülkenin insanlarının müreffeh yaşaması için elimizden gelen her türlü imkan ve gayreti sarf ediyoruz. Özellikle pandemi döneminde dijitalleşen dünyada, e-ticareti ilçemizde yaygınlaştırmak adına, ilçemizin ürettiği ürünleri dünya piyasasıyla buluşturmak için, özellikle genç girişimcilerimize öncülük ediyoruz. Bu ülkenin üretmeden, kazanmadan ve bunu dünya piyasasına sunmadan başka çaresi yok. Çünkü siz ne kadar kaliteli ürün üretirseniz üretin, bunu dünya pazarıyla buluşturmazsanız, ekonomiye tevdi etmezseniz bunun bir kıymeti, harbiyesi yok" dedi. Dünya Arıcılık Örgütünün düzenlediği yarışmada Türkiye’yi temsil eden Erdemli’nin markası Eğriçayır Balları, jüri tarafından yılın markası seçildi. Programda ödülü firma sahibi Celal Çay’a, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA