21:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’NDE ÇOCUKLARA HAKLARINI ÖĞRETTİ   20:57   BAŞKAN YILDIZ, “KULLANILMAYAN SU KANALLARI İÇİN DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ”   20:56   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER, “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE HER VATANDAŞIMIZA DOKUNMAK EN TEMEL ÖNCELİĞİMİZ”    19:27   AK PARTI İL BAŞKANı ALDEMIR: "MERSIN’DEKI SU KESINTILERI VATANDAŞı ZORLUYOR"   19:25   MERSIN MERKEZLI 9 ILDE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 4’Ü HAKEM 40 ŞÜPHELI ADLIYEYE SEVK EDILDI   19:24   ROMAN ÖĞRENCILERIN EĞITIME ERIŞIMI ÇALıŞTAYı MERSIN’DE YAPıLDı   19:23   ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ TARSUS’TA 3 FARKLı NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   19:22   ADAY MÜHENDISLERIN REFIKLIK EĞITIMLERI TAMAMLANDı   19:21   BAŞKAN SEÇER: "SU KESINTISI KONUSUNDA VATANDAŞLARıMıN HOŞGÖRÜSÜNE SıĞıNıYORUM"   19:20   MERSIN OSB’YE ’EN ÇOK KATKı VEREN OSB’ ÖDÜLÜ  
 
   
 
 

Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı


Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

 

Tarih : 30 Ağustos 2021 Pazartesi 11:51

30 ağustos zafer bayramının 99. yıldönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen tören, saat 09.00’da Mersin Valisi Ali Su’nun tören kıtasını selamlamasıyla başladı. Törene, Vali Su’nun yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin milletvekilleri, askeri erkan, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Törende, Vali Su, Tuğamiral Gedik ve Başkan Seçer’in Atatürk Anıtına çelenk sunumlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekildi. Buradaki törenin ardından Vali Su, Tuğamiral Gedik ve Başkan Seçer, Kültür Merkezinde tebrikleri kabul etti. Tören daha sonra yeniden Cumhuriyet Meydanında devam etti. Vali Su, Tuğamiral Gedik ve Başkan Seçer, askeri ciple törene katılanların bayramını kutladı. Öğrencilerin şiir okuduğu, Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösteri sunduğu törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli bir üsteğmen yaptı. Tören; bayrak flama grubu, askeri birlik, gaziler ve sporcu gençlerin tören geçişiyle sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA