18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

“Aslolan Hayattır” İzmir’de sahnenledi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, İzmir Torbalı Belediyesi’nin düzenlediği Metropolis Tiyatro Festivali’ne katıldı. “Aslolan Hayattır” oyunu ile festivalin açılışını yapan Şehir Tiyatrosu ekibi, İzmirli tiyatroseverlerin büyük beğenisini topladı.

 

Tarih : 21 Ağustos 2021 Cumartesi 14:08

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, İzmir Torbalı Belediyesi’nin düzenlediği Metropolis Tiyatro Festivali’ne katıldı. Sevilen müzikli oyunlarından biri olan “Aslolan Hayattır” ile festivalin açılışını yapan Şehir Tiyatrosu ekibi sergilediği performans ile İzmirli tiyatroseverlerden tam not aldı. 19 Ağustos’ta başlayan ve 22 Ağustos’a kadar sürecek olan festivalde, çocuk ve yetişkin oyunlarının yanı sıra tek kişilik gösteriler ve konserler de seyirciyle buluşuyor. Tarık Pabuççuoğlu, Salih Kalyon, Adnan Biricik, Erhan Yazıcıoğlu, Kamer Yıldız Ok, Gizem Duman Şeşen ve Nazif Uslu gibi usta oyuncuların da katılımıyla söyleşilerin gerçekleştiği festival ile tiyatroseverler sanatla iç içe günler geçiriyor.

 

İZMİRLİ TİYATROSEVERLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADILAR


19 Ağustos’ta başlayan Metropolis Tiyatro Festivali’nin kortej yürüyüşüne de katılan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, 5 bin yıllık tarihi olan Metropolis Antik Tiyatro’da tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Nazım Hikmet’in yaşamından kesitler sunulan, şiirle ve müzikle zenginleştirilen tiyatro oyununun gösterimine Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, usta oyunculardan Tarık Papuççuoğlu, Salih Kalyon, Erhan Yazıcıoğlu, Adnan Biricik, Tomris Çetinel, Müjde Bilir ve Haluk Işık gibi isimler katıldı. 3 binden fazla kişinin izlediği gösterimde Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve Şehir Tiyatrosu oyuncularına festivale katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Haluk Işık tarafından kaleme alınan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak’ın rejisörlüğünü üstlendiği oyuna Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren orkestralardan sanatçılar da eşlik etti. Orkestranın söylediği şarkılara seyirciler hep bir ağızdan eşlik ederken, oyuncular ayakta alkışlandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA