01:18   TARSUS’TA FESTIVALIN ILK AKŞAMıNDA ÇOCUKLARıN SEVINCINE MELIS FIS DAMGA VURDU   01:16   “KÖYLÜNÜN AĞACıNı KESMEK, ÜRETICININ EKMEĞINI KESMEKTIR”   01:14   TOROSLAR’DA 19 MAYıS DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA YAPıLDı   01:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELLERI AŞAN BOCCE TURNUVASı   01:11   GENÇLER 19 MAYıS RUHUYLA TARIHI KILIKYA YOLU’NDA BULUŞTU   22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR  
 
   
 
 

Ersu Şaşma yurda döndü


2020 Tokyo Olimpiyatlarında sırıkla atlamada olimpiyat finali gören ilk Türk atlet olarak tarihe geçen Mersinli Milli atlet Ersu Şaşma Yurda döndü.

 

Tarih : 6 Ağustos 2021 Cuma 15:07

Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen 32. Yaz Olimpiyat Oyunları sırıkla atlama elemelerinde mücadele eden Mersinli milli sporcu Ersu Şaşma, 5.65 metrelik derecesiyle adını en iyi 12 atlet arasına yazdırarak sırıkla atlamada olimpiyat finali gören ilk Türk atlet olarak tarihe geçti. Adını olimpiyat tarihine yazdıran 21 yaşındaki milli atleti, Adana Şakirpaşa Hava Limanı'nda Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri Vedat Akyar ve Ufuk Akbaş, Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin il Temsilcisi Halil Oğuz, TOHM ve SEM sporcuları ile Mersinli atlet Ersu Şaşma'nın ailesi karşıladı.


 ROL MODEL OLDU


Karşılandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Mersinli milli atlet Ersu Şaşma, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'a kendisini karşılamaya geldikleri için teşekkür etti. Adını olimpiyat tarihine yazdıran Ersu ile gurur duyduklarını belirten Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise, "Türkiye Ersu ile gurur duyuyor. Aldığı başarıyla Türk gençliğinin rol modeli oldu. Gençlik ve Spor ailesi olarak Ersu'ya minnettarız. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise daha nice Ersu'ların yetişmesini temenni ederek, "Onu yetiştiren anne babaya, merhum İbrahim Halil Çömlekçi hocasına ve Türkiye Atletizm Federasyonumuza çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA