23:47   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘4. NERGIS ŞENLIĞI’NE KATıLDı   23:42   AKİB, 2026’YA 1,41 MILYAR DOLARLıK IHRACATLA BAŞLADı   23:40   “MAHALLENIZE, HIZMETLERE SAHIP ÇıKıN”   23:38   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, HACıHALILARPAÇ’ıN IÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILEDI   23:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YÜRÜYÜŞ VE BISIKLET YOLLARıNDA MOTORLU TAŞıTLARA GEÇIT VERMIYOR   23:34   YENIŞEHIR’DEN HAYAT KURTARACAK HAMLE AFETLERE KARŞı ’YAŞAM LIMANı’   23:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 29. EMITT FUARI’NDA YERİNİ ALDI   23:30   6 ŞUBAT DEPREMLERİ SONRASI “PSİKOLOJİK İYİLEŞME VE TOPLUMSAL DAYANIŞMA PANELİ”   20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı  
 
   
 
 

Büyükşehir’e 106 yeni çim biçme makinesi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’ne 106 yeni makine kazandırıldı. Çim biçme işleminde kullanılmak üzere alınan ekipmanlarla Büyükşehir’in park ve bahçelerde yürüttüğü hizmetler güçleniyor.

 

Tarih : 8 Temmuz 2021 Perşembe 11:12

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’ne alınan 106 yeni makine, çim biçme işlemlerinde kullanılmaya başlandı. Yenilenen ekipmanlarıyla hizmetlerini güçlendiren Büyükşehir, bu makinelerden 10 tanesini Kültür Park bünyesine aldı.


BÜYÜKŞEHIR, YENI MAKINELERI SAHAYA SÜRDÜ


Ekonomik ömrü tamamlanan ekipmanları dönüştürüp farklı alanlarda değerlendiren Büyükşehir, bir taraftan da hizmet kalitesini yeni ekipmanlarla güçlendiriyor. Kültür Park başta olmak üzere kentin her noktasında parkları ve bahçeleri güzelleştiren Büyükşehir personeli, çim biçme işleminde kullanılmak üzere alınan 106 yeni makineyi sahaya sürdü. Park ve Bahçeler Dairesi’nin Kültür Park saha sorumlusu Tümer Bal, alınan makinelerin detaylarından bahsederek, “Mersin genelinde belediyemize 6 adet çim traktörü, 50 adet çim biçme makinesi ve 50 adet sırt motoru kazandırdık. 2 adet çim traktörü, 4 adet çim biçme makinesi, 4 adet de sırt motoru Kültür Park’a geçti. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunmak” dedi. Kültür Park’ın bir cazibe merkezi olduğunu ifade eden Bal, “Halkımız da buraya yoğun talep gösteriyor. Burada ekipmanlarımızı güçlendirirken personel eğitimlerimizi de gerçekleştiriyoruz. Makinelere ve bitkiye dair eğitimler veriyoruz. Yeni ekipmanlarla halkımıza daha güçlü, daha hızlı hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA