22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   21:52   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN CARMINA BURANA   21:44   ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   21:41   “EMEKLI MAAŞı VE IKRAMIYESIYLE BIR KURBANLıK BILE ALıNAMıYOR”   11:56   TARSUS TSO’DAN GıDA VE TARıM TEKNOLOJILERI ALANıNDA YENI UR-GE ÇALıŞMASı   11:54   19 MAYıS COŞKUSU SPORLA YAŞANACAK  
 
   
 
 

Mersin’de 4 günde 4 bin 824 araç denetlendi


Mersin’de trafik ekipleri, 2-5 Temmuz tarihleri arasında radarla hız, kırmızı ışık, cep telefonu, emniyet kemeri ve alkol uygulaması yaptı. 4 günde 4 bin 834 aracı kontrol eden ekipler, bin 274 sürücüye cezai işlem uyguladı.

 

Tarih : 7 Temmuz 2021 Çarşamba 17:23

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarını önlemek, sürücü ve yolcuların trafik güvenliğini arttırmak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalara uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek amacıyla, 2-5 Temmuz tarihleri arasında radar, kırmızı ışık, cep telefonu, emniyet kemeri ve alkol uygulaması yaptı. Yapılan 4 günlük denetimlerde 4 bin 834 araç kontrol edilirken, 625 sürücüye aşırı hızdan, 85 sürücüye cep telefonu kullanmaktan, 94 sürücüye muayenesiz araç ile trafiğe çıkmaktan, 134 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 70 sürücüye emniyet kemeri kullanmadığından, 19 sürücüye zorunlu mali sigorta yaptırmamaktan, 104 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 143 sürücüye de alkollü araç kullanmaktan idari para cezası uyguladı. Ekipler yaptıkları uygulamalarda 159 sürücünün sürücü belgesini geçici olarak geri alırken, 76 araç trafikten men edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA