11:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE İSTİHDAM İMKANI; ‘GENÇ ADIM’ PROJESİ   11:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE İSTİHDAM İMKANI; ‘GENÇ ADIM’ PROJESİ   11:57   BÜYÜKŞEHİR YEREL LEZZETLERİ KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:56   TARSUS’TA DERYA ULUĞ COŞKUSU   11:55   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN GÜZELYAYLA’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ   11:54   ‘KAMPÜS MERSİN’ VE ‘GARAJ MERSİN’ PROJELERİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE YENİ FIRSATLAR SUNUYOR   11:53   TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NİN UNUTULMAZ ESERLERİ BÜYÜKŞEHİR İLE YENİDEN YANKILANDI   11:52   MERCAN 100. YIL İKLİM VE ÇEVRE BİLİM MERKEZİ ARTVİN’DE ‘BİLİM VE EĞLENCE ŞENLİĞİ’NE KATILDI   20:40   26.06.2026 TARIHINDE 20 ÇIFT DÜNYAEVINE GIRDI   20:39   VAN TICARET VE SANAYI ODASı HEYETINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET  
 
   
 
 

Çocuklar, çocuk işçileri çizdi


Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü kapsamında “Çocuk işçiliği son bulsun, çocuklar düşleriyle yaşasın” sloganıyla düzenlenen ’’Çalışan Çocuklar ve Düşler’’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Tarih : 2 Temmuz 2021 Cuma 15:14

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Burcu Düzen ve yönetim kurulu üyesi Av. Mahçe İnanoğlu Deprem, çocukları bulunduğu okulda tek tek ziyaret ederek dereceye girenlere ödüllerini ve yarışmaya katılım sağlayan tüm çocuklara hediyelerini verdi. Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Burcu Düzen, “Çocuklar çizdikleri resimlerle, hayalini kurdukları yaşamı ve dünyayı bizlere anlattı. Çocuklarımızın çizdiği resimlerde içimizi çok burkan ama aynı zamanda insanlığa adeta ders veren düşüncelerin yer aldığını gördük. Bizim için bu etkinlikte çocukların dereceye girmeleri değil, kendilerini ifade etmeleri önemliydi.  Hiç bir çocuğun çalışmak zorunda kalmadığı, çocuk işçiliğinin son bulduğu bir dünyanın mümkün olduğunu çocuklar bize gösterdi. Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak, çocuk işçiliğinin son bulması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA