17:52   TOROSLAR’DA KIRMIZI ALTIN SAFRAN TOPRAKLA BULUŞTU   17:51   GÜLCAN KIŞ: “HAZİNE HER 100 LİRALIK İÇ BORÇ İÇİN 103 LİRA FAİZ ÖDEYECEK”   17:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİYLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ DESTEK   17:49   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİYLE VATANDAŞIN HAYATINA DOKUNUYOR   17:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ YAZILIM SEKTÖRÜNE HAZIRLIYOR   23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI  
 
   
 
 

Uluslararası Yoga Günü Mezitli’de kutlandı


Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin, Hindistan Büyükelçiliği ile ortaklaşa düzenlediği ve geleneksel hale gelen Dünya Yoga Günü, Mezitli Demokrasi Meydanında kutlandı.

 

Tarih : 23 Haziran 2021 Çarşamba 11:44

Yoğun katılımın olduğu Yoga Günü etkinliğinde Mezitlililer, yoga hareketlerini eğitmenler eşliğinde tekrarladı. İzleyenlerin meraklı bakışları arasında ilginç görüntülere sahne olan etkinlikte, çoğunluğu kadınlardan oluşan grup 1 saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaparak dinginlik sağladı. Etkinliğe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, Hindistan Büyükelçiliği Özel Kalem Müdürü ve Danışmanı Mahipal Singh Yadav, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yoga kültürünün kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Mahipal Singh Yadav, “Hindistan’da bir yaşam tarzı olan yoganın Türkiye’de bu kadar popüler olmasından dolayı çok mutluyuz. Yoga pek çok anlama gelmektedir. Vücutta yararlı olmayan pek çok şeyi atmamızı da sağlar. Zihnimizi arındırarak kötü enerjinin atılmasını sağlar” dedi. Yoga ile Türk toplumunun yeni yeni tanışmaya başladığını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Bu özel bir gün. Çünkü yılın en uzun günü, 21 Haziran bizim için çok önemli şeyleri ifade ediyor. Dünya Yoga Günümüzde bunlardan bir tanesi. Bundan sonra yogayı sokaklarda, parklarda, meydanlarda yapmak, yogayı bir yaşam biçimi haline getirmek istiyoruz. Bizim tek ihtiyacımız olan şey sevgidir. Sevgisizliği çözmemiz gerekir. İşte bunun yollarından birisi de insanı ruhen rahatlatan yogadır" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA