20:23   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   20:22   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   20:21   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   20:20   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   20:19   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   20:18   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   20:15   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR’IN HER NOKTASINA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ”   20:11   KAYAN; MERSIN, SADECE BÜYÜYEN DEĞIL, TÜRKIYE’YI BÜYÜTEN BIR ŞEHIR OLACAK   20:09   TÜRKİYE GENELİNDE DARALMA SÜRERKEN AKDENİZ HAZIR GİYİMİ İVME KAZANDI   20:08   TOROSLAR’IN MELEKLERİ YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR  
 
   
 
 

TURAB Yönetiminden, Başkan Gültak’a ziyaret


Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği’nin (TURAB) 9’uncu Olağan Genel Kurulu sonucu Genel Başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 22 Haziran 2021 Salı 14:17

Başkan Mustafa Gültak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TURAB yönetiminin yürütmeyi planladıkları plan ve projeleri fazlasıyla önemsediklerini ifade etti. Başkan Gültak; “Bizler Akdeniz Belediyesi olarak, sağlam temeller üzerine inşa edilen, ülkemize ve kentimize katma değer sunan, insanlarımıza istihdam sağlayan meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile güç birliği yapmaktan her daim mutlu olmuşuzdur. Bu bağlamda, kentimize ve ülkemize katkı noktasında desteğimizi esirgemeyeceğimiz TURAB'ın yeni Başkanı Fahri Kuş ve yönetimini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

"YEREL DİNAMİKLERLE İLETİŞİM ÖNEMLİ"


Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği Başkanı Fahri Kuş ise konuşmasında; yerel dinamiklerle işbirliği ve iletişimin önemine dikkat çekti. Kuş; “TURAB; Türkiye, 6 Türk Cumhuriyeti ve 22 Arap ülkesi arasında kardeş ve dostluk ilişkilerinin gelişmesini, ayrıca uluslararası platformlarda dayanışmasını ve ortak çıkarlarını desteklemeyi temel misyon edinmiş bir sivil toplum örgütüdür. Buradan hareketle, TURAB gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının bölgemize ve dolayısıyla da ülkemize olan ekonomik katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Kuşkusuz kent dinamiklerinin destekleri de bizler gibi meslek örgütleri için oldukça önem arz etmektedir. Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak'a da bu vesile ile teşekkür ediyor, kentimize sunduğu başarılı hizmetlerin devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA