12:27   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERI 29 EKIM COŞKUSUNDA TEK YÜREK OLDU   12:03   MERSIN’DE TARıM IŞÇILERINI TAŞıYAN MIDIBÜS OTOMOBILLE ÇARPıŞTı: 3 ÖLÜ, 12 YARALı   10:10   MERSIN’DE ’BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ’ DÜZENLENDI   10:09   MERSIN’DE INCIR SEZONU SONA ERDI, ÜRETICISININ YÜZÜ GÜLDÜ   10:08   ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   10:07   ŞEHIT EMNIYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDI’NIN BABASı MERSIN’DE TOPRAĞA VERILDI   13:32   MERSIN’DE SON BIR HAFTADA 577 UYUŞTURUCU ŞÜPHELISI YAKALANDı   12:43   MERSIN’DE AKUSTIK SAHNE KONSERLERI GENÇLERIN ILGISINI ÇEKIYOR   12:42   ŞENER: "ŞEHIT AILELERI VE GAZILER, MILLETIMIZIN EN KıYMETLI EMANETIDIR"   12:41   MERSIN’DE EMEKLI KADıNLARA MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI  
 
   
 
 

TEDAŞ’tan 61 milyon liralık şebeke yatırımı


Toroslar EDAŞ tarafından, yazın klima tüketiminin de etkisiyle artan elektrik tüketiminin, elektrik şebekesi üzerinde oluşturacağı yükün de dikkate alınarak, yaz mevsimine yönelik şebeke bakımlarının tamamlandığı bildirildi.

 

Tarih : 15 Haziran 2021 Salı 14:44

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, bu yılın ilk yarısı için 61 milyon liralık bütçe ayırılan şebeke bakım işlemlerinin çoğu gerçekleştirilirken, yaz aylarında da kaliteli ve kesintisiz elektrik sağlanması için şebeke bakımları tamamlandı. Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kilis ve Osmaniye’de yaz sıcaklarının başlamasıyla, klima kaynaklı katlanan elektrik talebinin şebeke üzerinde oluşturabileceği arızaların önüne geçilebilmesi için, değişime ve bakıma ihtiyaç duyan şebeke unsurları yenilendi. Arızalara ve kesintilere yol açabilecek olumsuzluklar önden giderildi. Bu kapsamda havai hat, bina, aydınlatma ve diğer şebeke envanterlerine bakım yapılırken, hücre içi ve bina temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda, hücre uzaktan kumanda kontrolleri gerçekleştirilirken, bina iyileştirmeleri, trafo bakımları, topraklama iyileştirmeleri, izolatör değişimleri, trafo kademe ayarı kontrolleri, trafo yağ kontrol ve değişimi çalışmaları gerçekleştirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA