19:49   MERSİNLİLER SEÇTİĞİNE SAHİP ÇIKTI!   19:48   SEMIH PALAMUT: HALKıN SANDıKTA ORTAYA KOYDUĞU İRADE GÖZETILMELIDIR   19:48   -TOROSLAR BELEDİYESİNİN KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ BİR TELEFON KADAR YAKIN   19:47   BEBEKLERİN İLK İHTİYAÇLARI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ DESTEK PAKETİ’NDE   19:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ DOSTU HİZMETLERİYLE ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN YANINDA   19:43   BAŞKAN YILDIZ’DAN HUKUK VE DEMOKRASİ VURGUSU   19:42   MESKİ YOĞUN YAĞIŞLARA KARŞI SAHADA   19:41   BAŞKAN YILDIZ, YENİ NİKAH SALONUNUN AÇILIŞINI YAPTI   10:54   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MINKA PROJESİ’NE DESTEK…   10:53   BÜYÜKŞEHİR’İN ZEYTİN FİDANLARI ÜRÜN VERDİ, KARAİSALI’DA HASAT SEVİNCİ YAŞANDI  
 
   
 
 

TEDAŞ’tan 61 milyon liralık şebeke yatırımı


Toroslar EDAŞ tarafından, yazın klima tüketiminin de etkisiyle artan elektrik tüketiminin, elektrik şebekesi üzerinde oluşturacağı yükün de dikkate alınarak, yaz mevsimine yönelik şebeke bakımlarının tamamlandığı bildirildi.

 

Tarih : 15 Haziran 2021 Salı 14:44

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, bu yılın ilk yarısı için 61 milyon liralık bütçe ayırılan şebeke bakım işlemlerinin çoğu gerçekleştirilirken, yaz aylarında da kaliteli ve kesintisiz elektrik sağlanması için şebeke bakımları tamamlandı. Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kilis ve Osmaniye’de yaz sıcaklarının başlamasıyla, klima kaynaklı katlanan elektrik talebinin şebeke üzerinde oluşturabileceği arızaların önüne geçilebilmesi için, değişime ve bakıma ihtiyaç duyan şebeke unsurları yenilendi. Arızalara ve kesintilere yol açabilecek olumsuzluklar önden giderildi. Bu kapsamda havai hat, bina, aydınlatma ve diğer şebeke envanterlerine bakım yapılırken, hücre içi ve bina temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda, hücre uzaktan kumanda kontrolleri gerçekleştirilirken, bina iyileştirmeleri, trafo bakımları, topraklama iyileştirmeleri, izolatör değişimleri, trafo kademe ayarı kontrolleri, trafo yağ kontrol ve değişimi çalışmaları gerçekleştirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA