20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Akdeniz Zabıtası’ndan pandemi denetimi


Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, 1 Haziran 2021 tarihinde başlayan yeni dönemde, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması noktasında esnaf denetimlerine hız verdi. İlçe geneline yapılan denetlemelerde, maske takmayan veya maskesini doğru takmayan vatandaş ve esnaflar uyarılırken, ekiplerin denetimi sırasında bir zabıta aracından anons geçilerek, salgının tamamen bitmediğine dikkat çekildi, rehavete kapılmaması, virüse karşı duyarlı olunması uyarısı yapıldı.

 

Tarih : 2 Haziran 2021 Çarşamba 14:56

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge gereği, 1 Haziran 2021 tarihinde ülke çapında başlayan yeni normalleşme dönemi ile birlikte Akdeniz ilçe genelinde de gerekli denetim, tedbir, önlemlerini arttırdı.

 

SALGIN BITMEDI!


Kuvva-i Milliye ve İstiklal gibi kentin en işlek caddelerinde faaliyet gösteren esnafları denetleyen Akdeniz Zabıtası; maske, mesafe, temizlik ve yüzde 50 çalışma kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. İlçe geneline yapılan denetlemelerde, maske takmayan veya maskesini doğru takmayan vatandaş ve esnaflar uyarılırken, ekiplerin denetimi sırasında bir zabıta aracından anons geçilerek, salgının tamamen bitmediğine dikkat çekildi, rehavete kapılmaması, virüse karşı duyarlı olunması uyarısı yapıldı.


“VATANDAŞLAR HEM UYARILIYOR HEM DE BILINÇLENDIRILIYOR”


Salgına karşı gereken kurallara mutlaka uyulması noktasında vatandaşlar ve esnaflara çağrı yapan Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu; “Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak, Koronavirüs salgını ile mücadeleyi çok önemsemekte, bu konuda sürekli talimat vermektedir. Bizler de zabıta müdürlüğü olarak, İçişleri Bakanlığımızca, 1 Haziran’da yayınlanan son genelge ile faaliyetlerine yeniden başlayan işyerleri ile ilgili maske, mesafe, temizlik ve yüzde 50 çalışma koşulunu denetliyoruz. Şu ana kadar yaptığımız denetimlerde ciddi bir sıkıntı görmedik. Vatandaşlarımızın çoğu kurallara uyuyor, uymayanları da uyarıyoruz. Kentimiz Mersin’in, salgın vakalarında da bayağı gerilere düşmesi sevindirici. Bu durumu korumak ve daha iyi hale gelmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA