23:29   TRAFIKTEKI YUMRUKLU SALDıRı: ŞÜPHELI OLAY TARIHINDE TUTUKLANDı   23:26   TRAFIKTE TARTıŞTıĞı SÜRÜCÜYE YUMRUK ATTı, O ANLAR KAMERADA   23:25   BINA YıKıMı SıRASıNDA BITIŞIK BINA ZARAR GÖRDÜ, FACIA UCUZ ATLATıLDı   23:23   TARSUS’TA KENT MEYDANı PROJESI AÇıLıŞ IÇIN GÜN SAYıYOR   23:22   MTSO 140. YıLıNı KUTLADı   23:21   KKTC’NIN 5’INCI CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR: "TÜRKIYE’NIN DESTEĞIYLE BUGÜNLERE ULAŞMANıN MUTLULUĞUNU YAŞıYORUZ"   23:20   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN ON BINLERCE ÜRÜN TOPLATıLDı   23:19   TARIHI ESER PEŞINDEKI DEFINECILER JANDARMAYA TAKıLDı   23:18   MERSIN’DE YıLBAŞı PAZARı ıŞıL ıŞıL COŞKUYLA KAPıLARıNı AÇTı   23:16   BAŞKAN SEÇER: "BÖLGEMIZDEKI HER OLUMLU YA DA OLUMSUZ GELIŞME ÜLKEMIZI ETKILIYOR"  
 
   
 
 

Tarsus’ta kumar baskını: 7 kişi suçüstü yakalandı


Mersin’in Tarsus ilçesinde kahvehanede kumar oynayan 7 kişi suçüstü yakalandı.

 

Tarih : 25 Mayıs 2021 Salı 12:02

Olay, Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan kahvehanede meydana geldi. Kahvehanede kumar oynatıldığına dair ihbar alan polis, adrese operasyon yaptı. Baskında kumar oynayan 7 kişiye, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına uymama, maske takmamak, sosyal mesafe kuralını ihlalden toplam 22 bin 50 lira idari para cezası uygulandı. Kumar oynamak için yer ve imkan sağlayan bir kişiye ise adli işlem yapıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA