19:49   MERSİNLİLER SEÇTİĞİNE SAHİP ÇIKTI!   19:48   SEMIH PALAMUT: HALKıN SANDıKTA ORTAYA KOYDUĞU İRADE GÖZETILMELIDIR   19:48   -TOROSLAR BELEDİYESİNİN KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ BİR TELEFON KADAR YAKIN   19:47   BEBEKLERİN İLK İHTİYAÇLARI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ DESTEK PAKETİ’NDE   19:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ DOSTU HİZMETLERİYLE ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN YANINDA   19:43   BAŞKAN YILDIZ’DAN HUKUK VE DEMOKRASİ VURGUSU   19:42   MESKİ YOĞUN YAĞIŞLARA KARŞI SAHADA   19:41   BAŞKAN YILDIZ, YENİ NİKAH SALONUNUN AÇILIŞINI YAPTI   10:54   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MINKA PROJESİ’NE DESTEK…   10:53   BÜYÜKŞEHİR’İN ZEYTİN FİDANLARI ÜRÜN VERDİ, KARAİSALI’DA HASAT SEVİNCİ YAŞANDI  
 
   
 
 

Yenişehir Belediyesi kapanmada da vatandaşın yanında


Mersin Yenişehir Belediyesi korona virüs salgını ile mücadelede her zaman olduğu gibi tam kapanma sürecinde de tüm ekipleriyle görev başında, vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla Yenişehir Halk Masası, Sosyal Hizmet Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü 7 gün 24 saat esasına dayalı çalışarak, vatandaşlardan gelen taleplere kısa sürede cevap veriyor.

 

Tarih : 3 Mayıs 2021 Pazartesi 12:24

Yenişehir Belediyesi, korona virüs ile mücadelede tedbirleri kapsamında 17 Mayıs tarihine kadar sürecek tam kapanma döneminde de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Evlerinde kalan Yenişehirlilerden, Belediyeye ulaşan acil ihtiyaç ve talepler kısa sürede karşılanıyor. Yenişehir Halk Masası; 444 33 54 numaralı çağrı hattı, whatsapp hattı, e-posta ve sosyal medya aracılığıyla gelen talep, şikâyet ve önerileri kayıt altına alıyor. Talepler daha sonra Sosyal Hizmet Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğüne iletiliyor. 65 yaş üstü ve kimsesi olmayanlar ile hasta ve karantinada olan vatandaşların talepleri başta olmak üzere tüm vatandaşların taleplerine kısa sürede cevap veriliyor.


“HIÇBIR HEMŞEHRIMIN MAĞDUR OLMAMASI BENIM EN BÜYÜK SORUMLULUĞUM”


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Korona virüs ile yoğun bir şekilde mücadele ettiğimiz bu zor bugünleri elbirliğiyle geride bırakacağız. Yenişehir’de hiçbir hemşehrimin mağdur olmaması benim en büyük sorumluluğum. Yenişehir Belediyesi tüm ekipleriyle görevinin başında, Yenişehir Halk Masası, Sosyal Hizmet Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ise 7/24 esasına dayalı çalışıyor. Telefon başında olası bir ihtiyaca karşılık vermek amacıyla bekliyorlar. Evlerimizde kalalım ve sağlıklı yarınlar için virüse karşı hep birlikte mücadele edelim.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA