19:49   MERSİNLİLER SEÇTİĞİNE SAHİP ÇIKTI!   19:48   SEMIH PALAMUT: HALKıN SANDıKTA ORTAYA KOYDUĞU İRADE GÖZETILMELIDIR   19:48   -TOROSLAR BELEDİYESİNİN KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ BİR TELEFON KADAR YAKIN   19:47   BEBEKLERİN İLK İHTİYAÇLARI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ DESTEK PAKETİ’NDE   19:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ DOSTU HİZMETLERİYLE ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN YANINDA   19:43   BAŞKAN YILDIZ’DAN HUKUK VE DEMOKRASİ VURGUSU   19:42   MESKİ YOĞUN YAĞIŞLARA KARŞI SAHADA   19:41   BAŞKAN YILDIZ, YENİ NİKAH SALONUNUN AÇILIŞINI YAPTI   10:54   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MINKA PROJESİ’NE DESTEK…   10:53   BÜYÜKŞEHİR’İN ZEYTİN FİDANLARI ÜRÜN VERDİ, KARAİSALI’DA HASAT SEVİNCİ YAŞANDI  
 
   
 
 

Silifke’de 2 bin kişilik sıcak yemek dağıtılıyor


Mersin’in Silifke ilçesinde Mükerrem Toker Aşevi, hayırseverlerin desteği ile hazırlanan ve gönüllülerin yardımıyla günlük 2 bin kişilik sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

 

Tarih : 29 Nisan 2021 Perşembe 11:52

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin ilçemizdeki tamamı yardımseverlerin bağışıyla ve gönüllülerin çalıştığı Mükerrem Toker Aşevi’ni ziyaret ettiler. Silifke İlçe Kızılay Şubesi’nin hayırseverin ismini aldığı Mükerrem Toker Aşevi’ni ziyaret eden ve “Gönüllü” yeleğini giyen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’e Kızılay Silifke Şubesi Başkanı Barbaros Uçar Aşevi’ni gezdirerek bilgi verdi.


İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİNE ULAŞTIRILDI


Barbaros Uçar, Mükerrem Toker Aşevi’nin yemek malzemelerinin ve ihtiyaçlarının tamamını yardımseverlerin karşıladığını aynı zamanda hizmet veren çalışanların da gönüllülerden oluştuğunu belirterek, burada günlük 2000 kişilik yemek yapıldığını, gönüllüler vasıtasıyla belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıldığını söyledi. Mükerrem Toker Aşevi’nin gerek yemeklerin yapımında gerekse gönüllülerin çalışmasının Covid-19 pandemi kurallarına uygun olduğu gözlemlenirken alınan tedbir ve önlemlere uyularak çalışmaların yapıldığı belirtti. Kaymakam Nazlı, Başkan Vekili Altınok ve Sezgin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hazırlanan yemekleri Kızılay’ın bu amaca yönelik hizmet veren araçlarına taşıdılar. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA