20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Akdeniz’de yol çalışmaları aralıksız sürüyor


Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde, yol açma, asfalt yama, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 21 Nisan 2021 Çarşamba 12:27

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü, belirlenen plan ve program dahilinde, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye hizmet veriyor, vatandaşların ihtiyacını duyduğu çalışmaları gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi İsmail Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencilerinin daha güvenli bir şekilde geliş gidişlerini sağlamak amacıyla okul yolu üzerindeki kaldırım ve bordür taşlarını yenileme çalışması başlattı. Ekipler, yine Cumhuriyet Mahallesi 215 Sokak üzerinde başlattıkları kaldırım yenileme çalışmasını da kısa sürede tamamladı.


YENI TARIM YOLLARI AÇILIYOR, ZARAR GÖREN YOLLAR YENILENIYOR


Kürkçü Mahallesinde, ağır iş makineleri yardımıyla önce dolgu ve kaya parçalarıyla zemini güçlendiren ekipler, ardından yola dolgu bypass mıcır sererek iki yeni imarlı yolu ulaşıma açtı. Bağlarbaşı Mahallesinin bahçe yollarında da tesviye ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, Parmakkurdu Mahallesinde ise kilitli parke çalışması yaptı. Ekipler, sahada yaptıkları incelemelerin yanı sıra, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine sokaklarda oluşan çukurlara baypas ile müdahale ediyor, ihtiyaç duyan bölgelerde kaldırım kilit ve bordür taşlarını yeniliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA