20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Tarsus’ta zararlılara karşı kış aylarında da mücadele


Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ilaçlama birimi ekipleri, kış aylarında da zararlılarla mücadelesine devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, zararlıların üremesinde sürekli sorun çıkartan noktaları da tek tek belirledi. Su birikimlerinin devamlı yaşandığı ve sorun teşkil eden apartmanların bodrum katları ve diğer lokal noktaların listesi çıkartılarak, belli aralıklarla ilaçlama faaliyeti yerine getiriliyor.

 

Tarih : 16 Şubat 2021 Salı 11:32

Haber Merkezi

Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, pire, karasinek, ot sineği, fare, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetlerini program dahilinde yılın 12 ayı boyunca sürdürüyor. Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler üzerine ortak kullanım alanları, apartmanların bodrum katları, kuyular, boş arazilerde ki sulak noktalar, atıl vaziyette duran hurda eşyaların iç bölümleri, atıksu tahliye sistemleri, hayvan besiciliğinin yapıldığı alanlarda, başta sinek olmak üzere, diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetini yerine getiren Büyükşehir ekipleri, özellikle ilkbaharda görülen anofel sineğine karşıda ilaçlama gerçekleştiriyor.

İLAÇLAMA SÜRÜYOR

Büyükşehir ekipleri, zararlıların üremesinde sürekli sorun çıkartan noktaları da tek tek belirledi. Su birikimlerinin devamlı yaşandığı ve sorun teşkil eden apartmanların bodrum katları ve diğer lokal noktaların listesi çıkartılarak, belli aralıklarla ilaçlama faaliyeti yerine getiriliyor. Tarsus merkez ve bağlı mahalleler olan Barbaros, Öğretmenler, Şehit Mustafa, Kavaklı, Kemalpaşa, Hürriyet, Eski Ömerli, Kırklarsırtı, Yeni Mahalle, İsmetpaşa, Kefeli, Gözlükule, Yunus Emre, Ballıca, Gazipaşa, Reşadiye, Duatepe, Yarbay Şemsettin, Taşobası, Kaleburcu, Caminur, Ergenekon, Kırıt, Akçakocalı, Şehitkerim, Yeşilyurt ve daha birçok yerleşim noktasında Büyükşehir ekipleri tarafından ilaçlama ve dumanlama faaliyeti yürüttü.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA