20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Akdeniz’de fırın ve marketler denetlendi


Akdeniz Belediyesi, halk sağlığını korumak amacıyla, başta fırınlar olmak üzere, gıda üretimi ve satışı yapan market ve işyerlerine yönelik hijyen, temizlik, ekmeklerin gramajı, fahiş fiyat kontrolü ile ürünlerin menşei ve son tüketim tarihi konularında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 11 Şubat 2021 Perşembe 13:11

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, halk sağlığını korumak, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünler tüketmelerini sağlamak amacıyla, fırınlar ve gıda üretimi ile satışı yapan işyerlerine yönelik temizlik, hijyen, fahiş fiyat kontrolü ile ürünlerin son tüketim tarih konularında denetimlerine kesintisiz devam ediyor.  Denetimlerde fahiş fiyat kontrolleri de yapan zabıta ekipleri, tarihi geçmiş ürünlere de el koyarak imha ediyor. Akdeniz sınırları içerisinde bulunan market ve fırınları hijyen, temizlik ve ruhsat yönünden denetleyen zabıta ekipleri, incelemeleri sonucu son tüketim tarihi geçtiğini belirledikleri çeşitli yiyecek ve içeceklere de imha edilmek üzere el koydu. Denetimlerde fırınları da kontrol eden Akdeniz zabıtası, ekmeklerin gramajı, genel hijyen kuralları ve maske kontrolü yaptı.

EKSİĞİ GÖRÜLEN İŞYERİ SAHİPLERİ UYARILDI

Ekmek imalathanelerini inceleyen de zabıta ekipleri, gördükleri eksiklikler konusunda işyeri sahiplerini uyardı. Öte yandan, Üç Ocak Mahallesinde, bir vatandaşın şikâyeti üzerine, buradaki bir markete giderek denetim yapan zabıta ekipleri, son tüketim tarihi geçmiş çeşitli ürünlere de imha edilmek üzere el koydu. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, toplum sağlığını korumak, huzur ve esenliğini sürdürmek amacıyla, özellikle gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetim ve kontrolleri artarak devam edecek.    

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA