19:54   TOROSLAR BELEDİYESİ YAZ DÖNEMİNDE DE GENÇLERİN EĞİTİM YOLCULUĞUNA DESTEK OLUYOR   19:51   MERSİN’İN ÖĞRENCİ KENTİ AVANTAJI TEHLİKEDE   19:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÜRETİCİ KADIN STANTLARI KADINLARA YENİ KAPILAR AÇIYOR   19:36   BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK KAMPÜSLERİNDE YAZ ÖĞRENME VE KEŞİFLE GEÇİYOR   18:54   YENIŞEHIR’DE 3 BIN 600 DEKARLıK ARı CENNETI   18:53   BÜYÜKŞEHİR ‘KAMPÜS MERSİN’ VE ‘GARAJ MERSİN’ KENTİN ÜRETEN YÜZÜ OLDU   18:52   MESKİ’DEN ANAMUR’DA İÇME SUYU BASINÇ SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM   18:51   İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ BAŞKANLIĞINDA EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDI   18:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİĞİ ARSLANKÖY’DE   18:49   BÜYÜKŞEHİR’DEN AYDINCIK’TA HEM ÜRETİCİYE VE HEM DE VATANDAŞA KONFORLU ULAŞIM  
 
   
 
 

Öldürmek için vurmadım


Mersin’de 2019 yılında sokak ortasında 2 çocuk annesi eski karısını pompalı tüfekle vurup, ağır yaralayan sanık Özkan Y.’nin yargılanmasına devam edildi. Eski eşini öldürmeyi hiçbir zaman düşünmediğini iddia eden sanık, Hatun K.’yi öldürmek için vurmadığını savundu.

 

Tarih : 9 Şubat 2021 Salı 14:48

Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Özkan Y. SEGBİS ile katılırken, korona virüs salgını dolayısıyla mahkeme salonuna sadece Hatun K. ile taraf avukatları alındı. Duruşmada iddia makamı adli tıptan gelecek raporun beklenmesini, sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti.

'KASTEN YARALAMA' SUÇUNDAN DAVA AÇILMIŞTI

Sanık Özkan Y. eski eşini hiçbir zaman öldürmeyi düşünmediğini, olay günü de öldürmek için vurmadığını iddia etti. Hatun K. ise olaydan sonra ciddi şekilde yaralandığını kaydederek, korkusuz bir şekilde yaşamak istediğini, sanığın hak ettiği cezayı almasını istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi. 2 çocuk annesi Hatun K., Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde 27 Mayıs 2019'da boşandığı eşi Özkan Y.'nin pompalı tüfekli saldırısında yaralanmış, Özkan Y. olaydan sonra tutuklanmış ve hakkında 'kasten yaralama' suçundan dava açılmıştı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA