20:23   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   20:22   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   20:21   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   20:20   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   20:19   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   20:18   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   20:15   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR’IN HER NOKTASINA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ”   20:11   KAYAN; MERSIN, SADECE BÜYÜYEN DEĞIL, TÜRKIYE’YI BÜYÜTEN BIR ŞEHIR OLACAK   20:09   TÜRKİYE GENELİNDE DARALMA SÜRERKEN AKDENİZ HAZIR GİYİMİ İVME KAZANDI   20:08   TOROSLAR’IN MELEKLERİ YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR  
 
   
 
 

Girişim Limanı, rekor sayıya ulaştı


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Girişim Limanı, pandemi sürecinde dış paydaşlarla 53 adet işbirliği geliştirerek, bir yıldan kısa sürede rekor sayıya ulaştı.

 

Tarih : 8 Şubat 2021 Pazartesi 11:42

Haber Merkezi

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, Girişim Limanı, pandemi döneminde gerek üniversite öğrencileri gerekse mezunların girişim projelerine merkez imkanları başta olmak üzere üniversitenin tüm imkanlarıyla destek olmaya devam ediyor. Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Duygu Hıdıroğlu, "Merkez projelerimizin gelişim sürecinde üniversitemizin fakülte ve birimlerinden aldığımız destek, merkezimizi benzer hizmetler sunan diğer merkezlere kıyasla daha güçlü kılmaktadır" dedi.

YENİ GİRİŞİM SON AŞAMAYA GELDİ

Hıdıroğlu, merkezin başından bu yana destek verdiği MEÜ Matematik Bölümü mezunu olan ve Türkiye'nin en başarılı ‘Matematik Girişimcisi’ unvanına layık görülen Zeki Ceylan'ın Z2HOCA adlı Matematik Girişimini online platforma taşıdığı yeni girişiminin son aşamasına gelindiğini söyledi. Hıdıroğlu, "Z2HOCA projemizin lansmanında kullanacağımız tanıtım videomuzun hazırlanmasında Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesinin çekim ve seslendirmeler için verdiği stüdyo kullanım desteği için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hıdırıoğlu ayrıca, Girişim Limanının fakülteler, birimler ve merkezler gibi üniversite iç paydaşları ile gerçekleştirdikleri işbirliklerinin yanı sıra; merkezin yönetimini devraldığından bu yana çeşitli kurumlar, odalar, borsalar, kurullar, üniversiteler, liseler, kurumsal şirketler ve STK'lar gibi önemli dış paydaşlarla zorlu pandemi döneminde Mart 2020'den bu yana bir yıldan kısa bir sürede toplam 53 işbirliği geliştirildiğini de ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA