19:26   ÖĞRENCILER ARA TATILDE KARNE HEDIYESINI BÜYÜKŞEHIR’DEN ALDı   19:24   MEZİTLİ’DE YAŞANAN SELİN ARDINDAN YARALAR BİR BİR SARILIYOR   19:23   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, MSK-BAHÇEŞEHIR KOLEJI KARŞıLAŞMASıNı IZLEDI   19:21   BAŞKAN SEÇER, INTER ACADEMY TÜRKIYE’YI ZIYARET ETTI   19:18   BÜYÜKŞEHIR’DEN KUVVETLI YAĞıŞ SONRASı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   19:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ÇOCUK KONSEYI TOPLANTıLARı’ıNDA ÇOCUKLAR IÇIN ORTAK AKıL OLUŞTURULUYOR   19:15   YENIŞEHIR BELEDIYESI YAĞıŞA KARŞı SAHADA   19:12   MÜSİAD MERSİN SEKTÖR KURULLARI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ: İŞ DÜNYASI AYNI MASADA BULUŞTU   19:06   KıRATLı: “CUMHURBAŞKANıMıZ LIDERLIĞINDE YARALARı EN KıSA SÜREDE SARACAĞıZ”   22:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI VE MESKİ EKIPLERI SAĞANAK YAĞıŞ BOYUNCA SAHADA  
 
   
 
 

34. Cadde’de asfalt çalışması yapılıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesinin 34. Cadde’de sıcak asfalt çalışmalarına başladığı bildirildi. Cadde üzerinde bulunan refüjde bordürleri de yenileyen ekipler, mevcut kaldırımları da standartlara uygun bir şekilde düzenliyor. Kaldırımları engelli bireylerin kullanımına uygun bir şekilde yeniden yapılandıran ekipler, çalışmalar tamamlandığında 4 bin 200 metre kaldırım ve 2 bin 200 metre bordür imalatı gerçekleştirmiş olacak.

 

Tarih : 20 Aralık 2020 Pazar 13:28

Haber Merkezi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yoğun biçimde yapım ve bakım çalışması yürüten ekipler, deforme olmuş asfaltları yenilerken, kaldırım ve refüjlerde bordür yenileme çalışmaları da yapıyor. Belediye ekipleri, sürücülerin araç sürüşünü olumsuz etkileyen yolda, eski ve deforme olmuş asfaltı kazıyarak çalışmalara başladı. Malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmalarını da zaman kaybetmeden tamamlayan ekipler, 2 bin 385 ton sıcak asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirdi. Ekipler, cadde üzerinde bin 500 ton sıcak asfaltı aşınma tabakası olarak sererek toplam 3 bin 885 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek. Cadde üzerinde bulunan refüjde bordürleri de yenileyen ekipler, mevcut kaldırımları da standartlara uygun bir şekilde düzenliyor. Kaldırımları engelli bireylerin kullanımına uygun bir şekilde yeniden yapılandıran ekipler, çalışmalar tamamlandığında 4 bin 200 metre kaldırım ve 2 bin 200 metre bordür imalatı gerçekleştirmiş olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA