19:26   ÖĞRENCILER ARA TATILDE KARNE HEDIYESINI BÜYÜKŞEHIR’DEN ALDı   19:24   MEZİTLİ’DE YAŞANAN SELİN ARDINDAN YARALAR BİR BİR SARILIYOR   19:23   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, MSK-BAHÇEŞEHIR KOLEJI KARŞıLAŞMASıNı IZLEDI   19:21   BAŞKAN SEÇER, INTER ACADEMY TÜRKIYE’YI ZIYARET ETTI   19:18   BÜYÜKŞEHIR’DEN KUVVETLI YAĞıŞ SONRASı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   19:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ÇOCUK KONSEYI TOPLANTıLARı’ıNDA ÇOCUKLAR IÇIN ORTAK AKıL OLUŞTURULUYOR   19:15   YENIŞEHIR BELEDIYESI YAĞıŞA KARŞı SAHADA   19:12   MÜSİAD MERSİN SEKTÖR KURULLARI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ: İŞ DÜNYASI AYNI MASADA BULUŞTU   19:06   KıRATLı: “CUMHURBAŞKANıMıZ LIDERLIĞINDE YARALARı EN KıSA SÜREDE SARACAĞıZ”   22:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI VE MESKİ EKIPLERI SAĞANAK YAĞıŞ BOYUNCA SAHADA  
 
   
 
 

Toroslar Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı


Toroslar Belediyesi, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, vatandaşların tahakkuk edilmiş borçlarını 18 taksitle yapılandırıyor. Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamındaki diğer borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların, bu kanundan yararlanmak için 31 Aralık 2020 tarihine kadar belediyeye müracaatlarını yapmaları gerekiyor.

 

Tarih : 4 Aralık 2020 Cuma 12:32

Haber Merkezi

 31 Ağustos 2020 tarihinden önce tahakkuk edilmiş borçları kapsayan yapılandırmada; peşin ödeme ile 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Mükellefler, Koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye gelmeden online olarak www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de başvurularını ve işlemlerini önümüzdeki hafta yapabilecek.

BAŞKAN YILMAZ: "YAPILANDIRMA FIRSATINI KAÇIRMAYIN"

Yapılandırmanın önemli bir fırsat olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yapılandırma işlemlerinin  son güne bırakılmaması konusunda vatandaşlardan gerekli hassasiyeti göstermelerini de istedi. Covid-19 salgınına karşı toplum sağlığını korumak adına belediyede gerekli önlemleri aldıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, belediye binasına girişlerin HES kodu kontrolü ile sağlandığını söyleyerek; "Bu uygulama ile hemşehrilerimizin ve personelimizin sağlığını koruyoruz. Lütfen maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim" dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA