23:37   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI, ÖĞRENCILERLE BULUŞMAYA DEVAM EDIYOR   23:34   BAŞKAN SEÇER, 6 ŞUBAT DEPREMININ 3. YıL DÖNÜMÜNDE CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ILE HATAY’DA   23:32   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   20:09   YAPAY ZEKA DESTEKLI “HAYALET” INSANSıZ DENIZ ARACı GELIŞTIRILECEK   19:59   MESKİ’DEN ANA IÇME SUYU HATTıNDA BAŞARıLı DEPLASE ÇALıŞMASı   19:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KARABUCAK CADDESI’NI YENILEREYEREK GÜVENLI ULAŞıMı SAĞLADı   19:56   BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI ‘5. MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’ SAHIBINI BULDU   21:26   MERSIN BÜYÜKŞEHIR SELIN IZLERINI TÜM BIRIMLERIYLE SILIYOR   21:23   BÜYÜKŞEHIR BERAT KANDILI’NDE 15 BIN KANDIL SIMIDINI VATANDAŞLA BULUŞTURDU   20:45   MÜSİAD MERSIN’DEN KENT EKONOMISINE YÖN VEREN BULUŞMA  
 
   
 
 

Gıda toptancıları özel kapı istiyor


Mersin Toptancı ve Meyve Sebze Hal Kompleksi’nde faaliyet gösteren gıda toptancıları, daha etkin çalışabilmek adına bulundukları bölümü meyve sebze halinden ayıracak yeni bir kapı talep ediyor.

 

Tarih : 11 Kasım 2020 Çarşamba 11:01

Haber Merkezi

Meyve sebze halinin de gıda toptancılarının da aynı girişi kullandığını anlatan sektör temsilcileri, çoğu kez bu bölgenin tamamının hal olarak algılanması ve gıda toptancılarının yerinin kolaylıkla bulunamamasından şikayetçi. ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Gıda Toptancıları Bölümü Girişi’ yazılı bir tabela ile birlikte yeni bir giriş yapılması halinde iş hacimlerinin de artacağı görüşünde birleşen sektör temsilcileri, bu şekilde daha çok firmanın burayı tercih edeceğini ve istihdamın da artacağı düşüncesinde.

“HAREKET KABİLİYETİMİZ SINIRLANIYOR”

Tek bir kapının kullanılması ve araç trafiğinin çok artması nedeniyle hareket kabiliyetinin sınırlandığını kaydeden sektör temsilcileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda destek beklediklerini vurguluyor. Mevcut durumda 168 işletmenin 100’e yakınının gıda toptancıları bölümünde hizmet verdiğini belirten sektör temsilcileri, binin üzerinde kişiye istihdam sağladıklarını vurguluyor. Yangın, sel gibi olası bir sıkıntıda destek birimlerin kapıdaki yoğunluk nedeniyle içeriye ulaşmakta zorlanmasını ise ayrı bir sıkıntı olarak gösteren toptancılar, ticaret merkezlerinin rahatlatılıp güçlendirilmesini talep ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA