16:31   MERCEK’TE ÇELIK KAYNAK USTALARı YETIŞIYOR   16:30   OCAKOĞLU: "SU, ORTAK GELECEĞIMIZ IÇIN DAHA VERIMLI KULLANıLMALı"   16:29   TRAFIK SIGORTASıNDA ’SÜRÜCÜ TEMELLI’ SISTEM IDDIASı   16:28   MERSIN’DE ÇOCUK MECLISI ÜYELERI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   16:27   MERSIN’DE SAZLıK ALANDAKI YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ: BIR SERA ZARAR GÖRDÜ   16:27   AĞABEYI GERI MANEVRA YAPARKEN KAMYONUN ALTıNDA KALAN GENÇ HAYATıNı KAYBETTI   20:37   BAŞKAN SEÇER, ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY’IN MANİSA’DAKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI   20:35   MINI PAINT-4 RESIM SERGISI, YENIŞEHIR’DE AÇıLDı   20:33   TOROSLAR’IN YAYLALARINDA HİZMET SEFERBERLİĞİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR   20:24   YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATI 518,7 MİLYON DOLARA ULAŞTI, MANDALİNA SEKTÖRÜ SIRTLADI  
 
   
 
 

Kariyer Merkezi, Çağ Üniversitesi’nin konuğu oldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yeni normalde de başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Çağ Üniversitesi Kariyer Kulübü’nün pandemi döneminde başlatılan çevrimiçi toplantılarının ilk davetlisi oldu.

 

Tarih : 7 Kasım 2020 Cumartesi 15:10

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hayata geçirilen Kariyer Merkezi, yeni normal sürecinde de çalışmalarına devam ediyor. İş arayan ile işverenleri bir araya getirerek, rehberlik çalışmaları sunan Kariyer Merkezi, kişilerin istihdam edilebilirliğine destek vermeyi sürdürüyor. Kurumlar arası iş birliklerinden sivil toplum kuruluşlarıyla buluşma etkinliklerine, öğrenciler için kariyer günü etkinliklerinden iş arayanlar için deneyim sağlayan mülakat simülasyonuna kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, bu kez Çağ Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kariyer Kulübü’nün pandemi döneminde başlattığı çevrimiçi toplantıların ilk davetlisi oldu.

“BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ DAVETİMİZ TESADÜF DEĞİL”

Çağ Üniversitesi Kariyer Kulübü Danışmanı Eda Kayhan, pandemi döneminde başlattıkları çevrimiçi sohbetlerin ilk konuğunun Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi olmasının tesadüf olmadığını ifade ederek, Kariyer Merkezi’nin kurulmasından bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle sadece Mersin’de değil, Türkiye’de de fark yarattığını belirtti. Kayhan, Çağ Üniversitesi öğrencileri ile Kariyer Merkezi’ni ziyaret etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

BAŞARILI BİR KARİYER GELECEĞİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Başkan Vahap Seçer’in Mersin’e kazandırdığı Kariyer Merkezi’nin çok önemli bir proje olduğunu ifade ederek, öğrencilerin iş hayatına girmesi aşamasında yapılması gereken 15 adımı paylaştı. Özada, kendini tanıma, mesleki uzmanlaşma, deneyimleme, dijital beceriler, değişimi yönetmek, girişimcilik, network, kurumları tanıma gibi önemli başlıklara değinirken, özellikle doğru meslek seçmek kadar doğru firmayı seçmenin de başarılı bir kariyer geleceği yakalama açısından önemli olduğunu söyledi. Kurumların personel seçimlerinde kurumu temsil etme noktasında adayların sosyal medya mecralarında yapmış olduğu paylaşımlara da dikkat ettiklerini, yeni normal sürecinde iş arama kanallarında da yeni nesil argümanların iş yaşamının bir parçası haline geldiğinin altını çizen Özada, özellikle dijital iş arama kanallarının etkisinin yükseldiğini, online mülakat sürecinin aday seçiminde en önemli argümanlardan biri haline geldiğini ve mülakat sürecinde başarılı olmanın iyi bir hazırlık gerektirdiğini kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA