20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU   19:35   MÜSİAD MERSIN ŞUBE BAŞKANı KAYAN: MERSIN IHRACATTA ISTIKRARı KORUYOR   23:37   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI, ÖĞRENCILERLE BULUŞMAYA DEVAM EDIYOR   23:34   BAŞKAN SEÇER, 6 ŞUBAT DEPREMININ 3. YıL DÖNÜMÜNDE CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ILE HATAY’DA   23:32   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   20:09   YAPAY ZEKA DESTEKLI “HAYALET” INSANSıZ DENIZ ARACı GELIŞTIRILECEK  
 
   
 
 

Toroslar’a ilk kar düştü


Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Toroslar’ın zirvesi de beyaza büründü. 30-31 Ocak 2021 tarihinde düzenleyeceği 2’nci Kar Festivali’nin heyecanını yaşayan Toroslar Belediyesi, festival hazırlıklarına başladı.

 

Tarih : 4 Kasım 2020 Çarşamba 16:43

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi sınırları içerisindeki Tırtar Mahallesi'nin üst kesimlerine mevsimin ilk karı düştü. Toroslar'da kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler oluştu. Mevsimin ilk karı sosyal medyada da paylaşılarak gündem oldu. Toroslar Belediyesi tarafından 1453 rakımlı Arslanköy Yaylası'nda 30-31 Ocak 2021 tarihlerinde 2'ncisi düzenlenecek olan Toroslar Kar Festivali için de heyecan daha da arttı.

MERSİN'İN İLK VE GERÇEK KAR FESTİVALİ TOROSLAR'DA

Toroslar'ın her mevsimde güzel olduğuna vurgu yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Festival hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken, ilçemizin yüksek kesimlerinde ilk karın düşmesi de bizleri mutlu etti. Festivalimizde birbirinden renkli etkinlikler yer alacak" dedi. Başkan Yılmaz; "Toroslarımızın kartpostallık manzarası eşliğinde 30-31 Ocak 2021'de Arslanköy Mahallemizde bu yıl ikincisi düzenleyeceğimiz Toroslar Kar Festivalimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı. İlk yılında; Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası, Kızaklı Kayak, Buz Heykel Sergisi, Kayaklı Koşu, Kardan Adam Yarışması, Snowboard, Yamaç Paraşütü, animasyon gösterileri ve Rap müziğin sevilen ismi EYPİO konseriyle dolu dolu geçen ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı festival, ikinci yılında da büyük coşkuya sahne olacak. Bölge esnafının yöreye has yiyecekler için stant da kuracağı festivalde, vatandaşlar karın tadını doyasıya yaşayacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA