23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:04   BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVLİT KANDİLİ’NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ İKRAMI   23:03   16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE MERSİN’DE BAŞLADI   23:02   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 16 CAMİDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI   22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!  
 
   
 
 

Evlilik hazırlığındaki çiftin paralarını çalan zanlılar yakalandı


Mersin’de evlilik hazırlığında iken kutlama için gittikleri restoran dönüşü dinlenmek için oturdukları bankta uyuyakalan çiftin düğün paralarını çaldıkları belirlenen 2 şüpheli, polisin çalışması sonucu yakalandı.

 

Tarih : 3 Ekim 2020 Cumartesi 14:54

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 20 Eylül tarihinde merkez Yenişehir ilçesi Gazi Mahallesi'ndeki Sağlık Parkı içerisinde meydana gelen olayın ardından çalışma başlatan Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olay yeri ve çevresinde çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan kamera taraması sonucu hırsızlık olayını, M.G. ve 18 yaşından küçük Y.N.'nin gerçekleştirdiğini belirleyen ekipler, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların, bu olay haricinde 3 ayrı faili meçhul motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı suçunu da işledikleri tespit edildi. Zanlılardan Y.N. tutuklanırken, M.G. ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

DÜĞÜN PARALARINI ÇALDIRDILAR

Mersin’de yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan 35 yaşındaki Fatma Polat ile Almanya’da restoran işleten 51 yaşındaki Mustafa Zülküflü, 20 Eylül tarihinde kutlama için gittikleri restoran dönüşünde dinlenmek için oturdukları parkta uyuyakalmış, sabah uyandıklarında çantalarıyla birlikte bin 800 euro, 650 TL ve üç cep telefonunun çalındığını gören çift, soluğu nikah masası yerine karakolda almıştı. (iHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA