23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:04   BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVLİT KANDİLİ’NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ İKRAMI   23:03   16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE MERSİN’DE BAŞLADI   23:02   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 16 CAMİDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI   22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!  
 
   
 
 

Vali Su, Tarsus’ta vatandaşlarla bir araya geldi


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus ilçesinde Çamalan ve Gülek mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Çamalan ve Gülek mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Su, talepler doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

 

Tarih : 24 Eylül 2020 Perşembe 16:01

Haber Merkezi

Vali Su’ya ziyaretleri esnasında Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkçıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz Bavbek ile ilçe protokolü üyeleri eşlik etti. Tarsus temasları kapsamında ilk olarak yeni hizmete giren Çamalan Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Su, daha sonra 1.Dünya Savaşı sırasında işgal kuvvetlerinden kurtardıkları bölgede şehit düşen yöre halkı anısına oluşturulan Çamalan Şehitliğinde incelemelerde bulundu.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Çamalan ve Gülek mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Su, talepler doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, 7/24 vatandaşlara hizmet etmek ve yaşam standartlarını daha da yükseltmek amacıyla var olduğunu ifade eden Vali Su, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Mersin’e hizmet etme gayret ve çabası içerisinde olacaklarını kaydetti. Pandemi tedbirlerine uymanın önemini vurgulayan Vali Su, korona virüs ile mücadelede üç temel kural olan maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle riayet edildiği takdirde salgının üstesinden rahatlıkla gelinebileceğini ifade etti. İlçe temasları çerçevesinde Çamalan Mahallesi Cem ve Kültür Evi’ni de ziyaret ederek, Mersin Cemevi Başkanı Hasan Kılavuz’dan bilgi alan Vali Su, daha sonra temelleri Orta Çağa kadar giden ve günümüzde pek çok vatandaşın ziyaret ettiği Gülek Kalesinde incelemelerde bulundu. Ziyaretleri sırasında her fırsatta vatandaşlarla sohbet ederek, görüş ve önerileri dinleyen Vali Su, son olarak Gülek Mahallesi Karboğazı mesire alanında incelemelerde bulunarak, Karboğazı Kuvayi Milliye Anıtı’nı ziyaret etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA