16:53   MERSIN DENIZ TICARET ODASı’NDA BAYRAK DEĞIŞIMI   16:48   KAYAN: İHRACATTAKI BÜYÜMEYI DAHA FAZLA SEKTÖRE YAYMALıYıZ   17:42   TOROSLAR’DA ASIRLIK ÇINARIN GÖLGESİ YENİLENDİ   17:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ İLE ÖĞRENCİLER YEMEĞİ DERT ETMİYOR   17:40   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ÇEVRESİN’ UYGULAMASIYLA ÇEVRE DENETİMİ ARTIK CEPTE   17:20   TARSUS, 3. ULUSLARARASI SARIULAK ZEYTİN FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR   17:17   MDTO’DA YENI DÖNEM KPT.BERDAN DOĞAN ILE BAŞLıYOR   00:27   YERELDEN KÜRESELE UZANAN MEDYA KÖPRÜSÜ: KGK   00:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ CHP’NİN ADAYI GÜLŞAH YILDIRIM GENÇ OLDU   16:08   TOROSLAR’DA AĞAÇ BUDAMA VE BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR  
 
   
 
 

Dolandırıcılık şüphelisinden ilginç çıkış


Mersin’de bir şahıstan 108 bin liralık makaron alan, ardından adamı oyalayarak kaçan 3 kişi gözaltına alındı. Emniyet çıkışı gazetecilerin sorusuna şüphelilerden biri, "Cinayet var, cinayet. Dolandırıcılık değil de cinayet var" diye cevap verdi.

 

Tarih : 15 Eylül 2020 Salı 11:36

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir ilçe Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine giden V.U. isimli müşteki, 2 kişiyle 108 bin 500 liralık tütün makaron ticaretinde anlaştıklarını, şahısların malları getirdikleri kamyonete yüklediğini, yolda yemek yeme bahanesiyle kendisini oyalayarak kaçtıklarını, parasını alamadığı için dolandırdığını belirterek, şüphelilerden şikayetçi oldu.

BİRİ ADIYAMAN, ÖTEKİ MERSİN’DE YAKALANDI

Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, PTS kayıtları ile olay yeri ve çevresinden elde ettiği güvenlik kameralarını tek tek izledi. Yapılan araştırma neticesinde şüphelilerin kullandığı aracı tespit eden ekipler, yaptığı detaylı incelemede şahısların M.Ç. ile F.K. olduğunu da belirledi. Ayrıca ekipler, makaron yükünün bulunduğu yere indirilmesini sağlayan kişinin de A.B. olduğunu tespit etti. Şahısların adreslerine eş zamanlı operasyon yapan ekipler, M.Ç. ve F.K.'yi Adıyaman'da, A.B.'yi ise Mersin'de gözaltına aldı.

"DOLANDIRICILIK DEĞİL DE CİNAYET VAR"

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, adli kontrolle serbest bırakıldı. Emniyet çıkışı gazetecilerin “dolandırıcılık iddiasıyla ilgili ne söylemek istersiniz” sorusuna ilginç çıkış yapan şüphelilerden biri, "Cinayet var cinayet. Dolandırıcılık değil de cinayet var. 3 kişi ağır yaralı, yoğun bakımda" cevap verdi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA